Hak Sahipliği Başvurusu

9343 Görüntülenme
AFAD Hak Sahipliği Başvurusu, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından sağlanan bir hizmettir. Bu hizmet, felaket veya acil durumlar sırasında zarar gören vatandaşların taleplerini karşılamayı amaçlar. Ancak bazen bu başvurularda sorunlar yaşanabilir.
Şikayetvar
Şikayetvar Çözüm Uzmanı 11 Ekim 2023 09:38

Sorunlar Neden Kaynaklanabilir?

AFAD Hak Sahipliği Başvurusu sorunları çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir. En sık karşılaşılan nedenler şunlar olabilir:

Eksik veya Yanlış Bilgi: Başvuru sırasında eksik veya yanlış bilgi verilmesi, başvurunun işlenmesini zorlaştırabilir.

Belge Eksikliği: Gerekli belgelerin eksik veya hatalı olması, başvurunun onaylanmasını engelleyebilir.

Teknik Sorunlar: AFAD web sitesi veya başvuru platformunda teknik sorunlar yaşanması, başvuru sürecini etkileyebilir.

Ne Yapabilirsiniz?

Eğer AFAD Hak Sahipliği Başvurusu konusunda sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Başvurunuzu Gözden Geçirin: Başvurunuzun eksiksiz ve doğru olduğundan emin olun. Gerekli belgeleri eksiksiz olarak hazırlayın.

İletişime Geçin: Sorun yaşadığınızda AFAD ile iletişime geçmek önemlidir. Telefon veya e-posta gibi iletişim kanallarını kullanarak yardım isteyebilirsiniz.

AFAD Hak Sahipliği Başvurusu sorunlarınızı Şikayetvar üzerinden şikayet olarak paylaşabilirsiniz. Hak sahipliği başvurusu hakkında yazılan şikayetleri okuyarak çzüm bulabilirsiniz.

Oyla
AFAD Müşterisi
22 Kasım 2023 19:10

Evim az hasarlı olmasına rağmen bana para vermiyorlar vermediler sürekli oyalıyorlar beni yok 1 hafta yok il2 haftada gelecek git bankaya gidiyorum yok çevre ve şehircilik Bakanlığına gittim orada bana dediler ki sana para vermeleri lazım di ama para vermiyorlar sürekli oyalıyorlar

AFAD Müşterisi
22 Kasım 2023 19:13

3 4 aydır hep dilekçe veriyorum yok vermiyorlar eğer vermiyorlarsa desinler vermiyoruz evinde otur sürekli araba tutup afada gidiyorum geliyorum yazık günah değil mi arıyorum ismin listede var gelecek kaç ay oldu yok

Oyla
Şervan
Şervan
23 Ocak 2025 18:29

Yarın kura çekilecek ama benim e devletimde hiçbir kura listesine giremediniz yazıyor nasıl oluyor bir ay önceye kadarda liste numaram vardı ama şu an oda yok

Sezgin
Sezgin
26 Mart 2024 03:50

Hah sahipliği başvurusu için tüm bilgileri eksiksiz girdiğim halde "veri bütünlüğü ihlali" diye bir uyarı çıkıyor ve başvuruyu kabul etmiyor ne yapmamız lazım acil geri dönüş sağlanacak mı acaba bunu buraya yazıyoruz ama sonuç ne olacak? Başvuruyu yapamazsak ev teslim alamayacağız lütfen yazdım!

Barış
Barış
26 Mart 2024 08:27

Bende aynı sorunla karşılaşıyorum ne yapabiliriz acaba yaptıysanız bilgi verirseniz memnun olurum teşekkürler

Burak
Burak
26 Mart 2024 09:13

Aynı sorun bende de var tapu da benim üstüme uyarı veriyor bu şekilde sürekli

Veysel
Veysel
26 Mart 2024 09:23

Kardeşim sorunu çözersen lütfen paylaş

Cemil
Cemil
23 Mart 2024 02:24

Hak sahipliğinin süresini kaçırdım başvuru yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım

Hak Sahipliği Başvurusu ile İlgili Şikayetler

28 Aralık 2025 14:34

AFAD Çalışanının Hatası Yüzünden Hak Sahibi Olmama Ve Acil Çözüm Talebi

Ebru
27 Aralık 2025 23:47

AFAD Kat Bilgisi Yanlış, Düzeltim Talebi!

Ihsan
27 Aralık 2025 18:58

AFAD’ın Kot 2 Daire Tahsisindeki Kat Düşürülmesi Ve Bilgi Eksikliği!

Ayhan

17 Aralık 2025 20:00

AFAD Depremzede Olarak Hem Evsiz Hem De Kira Yardımından Mahrum Bırakıldık

Nesibe
15 Aralık 2025 19:10

AFAD CİMER Başvurum Detaylı İncelenmeden Yetersiz Yanıt Aldım!

Nurcan
12 Aralık 2025 19:03

AFAD Hak Sahipliği Sürecinde Mirasçıların Eşitliği Sağlanmadı

Bulent
04 Aralık 2025 19:41

AFAD Engelli Ve Yaşlı Depremzedeye Bodrum Kat Daire Verilmesi Nedeniyle Mağduriyet

Rabia

15 Eylül 2025 19:10

AFAD Deprem Sonrası Teslim Edilmeyen Evler Mağduriyetimizi Artırıyor

Zeliha
14 Eylül 2025 14:57

AFAD Hak Sahipliği Sorgulamasında Sürekli Sistem Hatası Ve Yetersiz Bilgilendirme

Burakbusi
09 Eylül 2025 12:54

AFAD Deprem Mağduru Aileye Hak Sahipliği Verilmedi, Mağduriyetimiz Giderilsin

08 Eylül 2025 22:28

AFAD Deprem Mağduru Olarak Kura Listesine Alınmama Ve Bilgilendirme Eksikliği

Zehra
07 Eylül 2025 20:17

AFAD Deprem TOKİ Kura Sonucunda 3+1 Daire Sözünün Tutulmaması Nedeniyle Mağduriyet

Hatice
06 Eylül 2025 23:25