Adios Tur İle Hayal Kırıklığı: Mağduriyet Ve İlgisizlik

01 Kasım 2024 13:57

Adios firmasından Ekim 25 tarihinde 4 gece 5 günlük bir Dubai turu satın aldık. Dubai'ye uçarken 4 saat uçuş ardından uçak tekrar İstanbul'a döndü, İran hava sahasını kapattı diye. Çok kötü bir tecrübe yaşadık ve uçak firması bizi otellere yerleştirip akşam tekrar Dubai uçuşu düzenlediler ve bu süreçte turda 4 günlük turumuz 3 güne düştü. Firmaya bu konu hakkında bize yardımcı olmalarını söylediğimiz halde asla yardımcı olmadılar. Bırakın yardımcı olmayı, ilgilenip arama zahmetinde bile bulunmadılar. Aynı uçakta farklı firmalarla tura katılan yolcular vardı, hepsinin turu bir günlük tur süreci yandığı için o günün telafisi babında gezilecek yerleri ücretsiz gezdirdi, hediye yemeğe, tekneye çıkardı ve biz de aynı mağduriyeti yaşamamıza ve ısrarla söylememize rağmen asla hiçbir şey yapmadılar. Tur rehberimize hakkımız olan bir günlük öğlen yemeğimizi istediğimizi dahi söyledik, 'o geçti' diyerek dönüş yaptı. Bize güya otelle konuşmuş, sadece belirlenen gün olduğu için bir daha kullanım hakkımız olmayacağını söyledi. Bir de üstüne Allah'tan kaldığımız otel insaflıymış ve yabancı dil bilgimiz varmış, otelle kendimiz konuştuk ve direkt öğlen yemeğimizi de otel karşıladı. Yani bırakın bize mağduriyet yardımını yapmayı, hakkımız olanı dahi vermedi firma. Asla hakkım helal değil, kötü bir tur geçirdik. Kendimiz gittik her yere eşimle beraber, keşke direkt kendimiz gitseydik eminim daha güzel bir tatil geçirirdik. Adios tura asla güvenip yola çıkmayın, bizim gibi ortada kalırsınız.

23 Ocak 2025 14:56 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba, 26.10.2024 tarihinde tarafınıza sözlü bilgilendirmeler sağlanmış olup bilgi verilmiştir. Adios Tour Müşteri Memnuniyet Merkezi

Sufi
Sufi

Yazıklar olsun açıklama yaptıklar bile insanfsizca

İdil sonuçtan hiç memnun değil

Karadağ Turunda Yaşanan Aksaklıklar Ve Müşteri Mağduriyeti

14 Ekim 2025 12:37
karadag-turunda-yasanan-aksakliklar-ve-musteri-magduriyeti-2.jpg
karadag-turunda-yasanan-aksakliklar-ve-musteri-magduriyeti-1.jpg
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Ets Dubai Turu: Hayal Kırıklığı Ve Rehber Sorunları

30 Kasım 2024 17:38