adidas Sevspor Yazıklar Olsun

Caner
04 Ocak 2024 03:28

Sevspor
Merhabalar,
Almış olduğum orijinal Adidas Galaxy 5 koşu antrenman ayakkabımı 2 ay boyunca bir kez bile koşu yapmadan, sadece her gün olmamakla beraber yalnızca yürüyüş yaparak kullandım. Ancak ayakkabının içinde beklenmedik yırtılmalar ve deformasyonlar meydana geldi. Bunun üzerine yetkili satıcıyla iletişime geçtik. 21 iş günü geçmesine rağmen, talebimizin yapılan incelemeler sonucu reddedildiği tarafımıza bildirildi. Üstelik, adres bilgilerinin 20 gün içerisinde verilmediği takdirde ürünün çöpe gideceğini söyleyecek kadar çirkin bir tavır sergilendi.
Bu tarz etik olmayan bir cevap aldığım için asıl sorumlu firma olan Boyner'e başvurdum. Aradan epey bir süre geçtikten sonra Boyner de kullanıcı hatası olduğunu bildirerek dönüş yaptı. Orijinal bir ayakkabının 2 ay kullanımda yırtılmasının sebebinin benim sadece yürüyüş yapmam olduğunu söylemeleri gerçekten komik. Pazardan alınan 300-400 lira değerindeki orijinal olmayan ayakkabılar bile bu duruma düşmez.
Görselleri paylaşacağım. Sonunda Boyner'e güvendiğim için bu zamana kadar sessiz kaldım. Ancak bugün, bir 21 iş günü daha sorunun araştırılacağı bilgisini verdikleri için her iki firmadan da şikayetçiyim. Gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Satıcı: Sevspor

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
10 Mayıs 2024 15:38
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
04 Temmuz 2024 18:48