Adana Şehir Hastanesi Doktorlardan Ve Hemşirelerden Şikayetçiyim

19 Aralık 2023 15:38

Adana şehir hastanesinde 04.12.2023 saat 22:48 110-180 tansiyonla 30 haftalık bebeğimi sezaryenle aldılar. Yemek yediğim için belden uyuşturarak bebeği aldılar fakat anestezi yapanda kesi ve dikim işlemi yapan personelde 98 kg la buraya geldiğim halde hakaret ederek (sen obezsin sen bir daha doğurma şakın ölürsün senin acil buradan çıkınca liposakşın yaptırman lazım ) gibi hakaretlerle sezaryen ı tamamladı. Sonrasında kadın doğumda yoğun bakım olmadığı için dahiliye yoğun bakıma götürdüler orada kadın doğum hastası ilk defa gitmiş yeteri kadar ilgilenmediler. Tuvalete kendim gittim kendi bezimi kendim taktım ve orada mikrop kaptığımı düşünüyorum. 4 gün sonra servise gittiğimde karın bölgemde sertleşme olduğunu söylediğimde göbekten dolayı falan dediler orada da 4. Gün eve gönderdiler 3 evde kaldım sadece arabayla bebeğime süt vermeye hastaneye geldim bu süreçte ama karın bölgem çok sertleşti ve ağrımaya başladı tekrar geldim. Yatış verdiler ama sadece kan alıp antibiyotik verip hiçbir açıklama yapmıyorlar.

Dün gece sezaryen dikişim patladı ve ortalık enfeksiyon ve kan aktı ve hala gelen doktor kilolusun, ondan böyle oluyor diyor. Ben diğer oğlumda Seyhan başkent’te daha fazla kilo ve aynı sorunla erken doğum yaptım ve orada çok iyi bakılmıştı.
Bu hastanede temizlik yemek personelleri ve güvenlikler işlerini çok iyi yapıyor ama hemşire ve doktorların çoğu işlerini eksik yapıyor. 15 gündür düzelmek yerine daha kötüye gidiyor her şey

Elif
Elif

Geçmiş olsun maalesef ki bende 05.12.2022 yılında acil olarak Adana'da şehir hastanesinde sezaryen ile doğum yaptım ve 10 gün sonra muayeneye gittiğimde doktor dikişlerimi almadan önce ultrason ile muayene ettikten sonra her şey yolunda diyerek dikişlerimi aldı ve ben tam hastane kapısından çıkar iken bağırsaklarım dışarı çıktı ve tekrar ameliyata alındım sebebini sorduğumuzda ise gerekçeleri iplerin Çin malı olduğunu ve bu nedenle dikişlerimin açıldığını söylediler fazlası ile sorumsuz bir hastane

Adana Şehir Hastanesi Yoğun Bakımda Hastalara Yapılan Muameleler

14 Aralık 2023 15:37
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi Kadın Doğumda Hastane Enfeksiyonu

08 Eylül 2024 11:54
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi 4A Kadın Doğum Bölümü

20 Temmuz 2023 09:58