Yüreğir Başkent Hastanesi Hastasına Epikriz Raporu Vermemesi

Yüreğir Başkent Hastanesi Hastasına Epikriz Raporu Vermemesi
12 Mart 2024 17:5530.945

Adana Yüreğir Başkent Hastanesi'nde muayene olduktan sonra anjiyo yapıldı ve ardından stent takılma işlemi gerçekleştirildi. Taburcu olurken herhangi bir evrak, epikriz raporu ve CD talep etmemize rağmen bize iletilmedi. Dış doktor takibi altında olan annem için tekrar doktora gitmemiz gerektiği ve bu yüzden epikriz raporuna ihtiyacımız olduğunu, ayrıca ilaçlarını yeniden yazdırmamız gerektiğini belirtmeme rağmen, doktorun müsait olduğunda epikriz raporunu yazacaklarını söylediler. Ortalama 170.000 TL civarında bir operasyon süreci için ücret ödememize rağmen yapılan işlemler hakkında bir döküm alamıyoruz. Konunun takipçisi olacağımı ve sürecimle ilgili gerekli işlemleri başlatacağımı belirtmek isterim. Böyle bir işleyişin olmaması gerektiğine inanıyorum. Alınan ücretin yasal olmadığı halde, maalesef hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor.

13 Mart 2024 17:26

Daha önce epikriz raporlarımı vermemekle alakalı bir şikayetim vardı raporumu sağ olsunlar bir buçuk ay demelerine rağmen 2 günde yaptılar. Raporumu almaya gittiğimde raporlarımı 294 TL karşılığında bana sattılar. İşleyişin bu şekilde olduğunu ilettiler. Parası olanın yaşadığı bir dünyada yaşıyoruz. Şikayetlerim elimde belgelerimle mevcut. Sonuna kadar şikayetçi olacağım

2 Destek

Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi Adana Yüreğir Kışla Başkent Hastanesi Dr. Şikayeti

5 Temmuz 2023 23:3112.805

Annem Romatizma hastası olmasından dolayı tedavisini kapsamlı olmasından dolayı Adana Yüreğir başkent hastanesinde yaptı...

1 Destek