Adalet Bakanlığı Selçuk Sulh Ceza Hakimliği Şikayeti

12 Kasım 2024 16:41

Selçuk sulh ceza hakimliğinden kararı geciktirdikleri dava dosyamdan ötürü şikayetçiyim. 18.6.2024 tarihinde İzmir Selçuk da 58 promil alkol çıktı ve aynı saatler içinde hastanede ikinci test sonucu promil oldukça düşük çıktı. Buna istinaden ehliyetimi geri almak ve yazılan para cezasının iptali için itiraz dilekçesi verdim. 18.7.2024 tarihide trafik şubeden itiraz dilekçeme istinaden savunma mahkemeye sunulmuş olup dosya en son bu şekilde açık kalmıştır.

Bugün 11.11.2024 ve eğer cezalıysam bile bunun kararı bile hala çıkmadı. Para cezasını karar çıkmadan ödemem gerektiğini ceza yazan polisler söyledi ve ben hala cezamı ödemedim bu demek oluyor ki faiz işliyor. Eğer cezalı değilsem sonuç hala çıkmadı, o kadar ay mağduriyet yaşadım ve hala da yaşamaya devam ediyorum. Anlıyorum işleri çok yoğun olabilir.

Ama nöbetçi bir hakim de mi yok. Bir anlam ifade etmedi benim dava açmam. Ne lehime ne aleyhime hala bir sonuç yok ortada. Telefon ettiğimde dalga geçer gibi 1 ay da olur 9 ay da olur belli değil karar ne zaman çıkar deniliyor. 6 ay zaten ceza bitiş süresi. Hiçbir muhatap bulamıyorum. Gerçekten bu kadar zor olmamalı bir karar verilmesi. Sonuç ne olursa olsun razıyım fakat beklemek insanı daha beter yoruyor.

Kıvanç
Kıvanç

İyi günler. Aynı durum aynı yerde benimde başıma geldi. 16.10.2024 te ehliyetime el konuldu. Kan tahlili yaptırım 19.10.2024 te mahkemeye başvurdum. 05.11.2024'te trafik şube adliyeye gerekçe sunarak cevap yazdı fakat o günden beri karar merciinden bir cevap gelmedi ve sonuca ulaştırılamadı. Olumlu ya da olumsuz bir karar verilmedi ve dosya açık görünüyor. Süreç ne kadar sürdü ve izyediğiniz bir yol var mıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim

Adalet Bakanlığı Ayıplı Mal Davası

17 Kasım 2023 22:48