Adalet Bakanlığı Kayıp Kargo Ve Cezaevi Nakil Mağduriyeti

28 Kasım 2024 06:3815.590

Tekirdağ Çorlu'dan İzmir Menemen t tipi cezaevinde yatmakta olan eşime 02.10.2024 kıyafet kargosu gönderdim. Eşimin kargosu eline geçmeden Karaman Ermek m tipi cezaevine sevk gitti kargosu teslim edilmedi. Hala da edilmedi. İzmir Menemen t tipi cezaevini sürekli aradım. Onlarda İzmir Menemen PTT si sorumsuz kargoları almadılar dedi. 27.11.2024 kargonuzu iade ettik dediler. Fakat tarafıma iade ile ilgili bir mesaj bildiri gelmedi. PTT müşteri hizmetleri kargonuz alınmamış diyor bu eşya kargom nerede nasıl bulacağım cezaevi net cevaplar verip bir şey demeden bize ne der gibi kapatıyor. İzmir Menemen PTT telefonları açmıyor bu sorumsuzluğu kim üstlenecek CİMER'e Tüketici Hakları'na her yere şikayette bulundum. Şimdi insan haklarına yazacağım. Bu havada bu kadar zaman aşımı nasıl olacak mağduriyetimiz kargom nerede bulunsun.

6 Ağustos 2025 02:52

PTT Kargo iş yapma derdinde değil para alma derdinde iki kargom vardı birini bilerek kırılmış gibi paramparça etmişler birini de kaybetmişler arıyorsun muhatap yok kargom nerede size dönüş yapacağız yalanı şikayet et sonuç sıfır

Adalet Bakanlığı Samsun T Tipi Kapalı Ceza Evinden Şikayet!

Adalet BakanlığıSamsun T Tipi Kapalı Ceza Evinden Şikayet!

Melike
Adalet Bakanlığı Telefona Cevap Veren Yok!

Adalet BakanlığıTelefona Cevap Veren Yok!

Murat
Adalet Bakanlığı Sürekli Girişlerde Problem Yaşıyoruz, Bursa Kapalı E Tipi Cezaevi

Adalet BakanlığıSürekli Girişlerde Problem Yaşıyoruz, Bursa Kapalı E Tipi Cezaevi

Ferda

Öne ÇıkanKonular