AdaAv Kırılan Kamışa Kullanıcı Hatası Dedi

Şakir
12 Kasım 2023 20:04

Birkaç gün önce adaav Malz. Satışı yapan Narlıdere şubesinden olta takımı aldım. Dükkandan çıkar çıkmaz yakında deniz kenarında olta attım. 15-45 Gr. Atarlı sörf kamışa 35 gr. Kursun ile gayet normal atış yapmama rağmen ikinci atışta kamış ek yerinden kırıldı. Kırılan kamışı Geri götürdüğümde bunların garantisi yok diye ürünü almak istemediler. Çalışan patronu arayıp durumu anlattı çözüm, bir başka kamış alsınlar yüzde yirmi beş indirim yap demiş. Zaten 700 TL kamışı 500' e indirmişken ve iki saat evvel aldığım kamış kırılmışken yeni bir kamış alma teklifi bana cazip gelmedi.

İstemediğimi bildirip gereken yerlere şikayette bulunacağımı bildirdim. Size yardımcı olmaya çalışıyoruz kisvesi altında bize nereye şikayet edersek edelim kullanıcı hatası denir hiçbir şey elde edemezsiniz dediler. Buradan paylaşmak istedim. Bu gibi tavırlar yüzünde (gerçek esnafları tenzih ederek) bu gibi dükkanlar yerine AVM 'lerden alışveriş yapmanın çok daha mantıklı olduğunu görmeden edemiyorum.

29 Ağustos 2023 14:19

31 Ekim 2023 00:59
Uzman Balık Av Malzemeleri Ordu, Kırılmaz Dedikleri Kösedağ Olta İlk Atışta Çatladı!
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Lodos Balıkçılık Yedek Parça Eksikliği

09 Ekim 2023 15:12
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 08:21