Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

LOG Outdoor Müşteri Memnuniyetsizliği!

09 Ekim 2024 17:52

LOG Outdoor adlı siteden Kendo Bazuka Kamış Çantası satın aldım. Ancak kamışı çantaya yerleştirirken fincanların sürttüğünü fark ettim. Firma yetkilileri ise bana "Bu spin çantası, surf kamış koymayın" dediler. Fakat üç parça spin kamışımı da çantaya koyarken sorun yaşadım. Üstelik, firma WhatsApp üzerinden dalga geçer gibi yanıtlar verdi. Kargo ücretini de benim ödeyeceğimi söylediler. Eğer sorun benden kaynaklansa bunu anlayabilirim. Ancak böyle bir durumda, "Beyefendi siz ürünü gönderin, kontrol edelim; sorun varsa kargo bizden, yoksa sizden" demeleri gerekirdi. Böyle yaklaşsalar anlayışla karşılardım. Ancak firma, esnaflıktan ve anlayıştan yoksun bir şekilde üstten cevaplar verdi. Şikayet edeceğimi söylediğimde ise beni web sitelerinden engellediler ve şu anda kendi hesabıma erişim sağlayamıyorum. Farklı bir hesapla giriş yapabildim, ancak kendi hesabıma kesinlikle ulaşamıyorum. Ayrıca faturamı da göndermediler, bu nedenle maliyeye de şikayet edeceğim.

10 Ekim 2024 09:01

Şikayetimin firmaya iletilmesinin ardından faturam elime ulaştı. Ancak 12 parça olarak sipariş verdiğim ürünlerin her birine ayrı ayrı fatura kesilmesi gerekirken, tüm ürünler aceleyle "Balık Av Malz." adı altında tek bir kalemde faturalandırılmış. Örneğin, garanti sürecine girmesi gereken bir ürününüz olduğunda, fatura ile hangi ürünü aldığınızı ispat edemeyeceksiniz. Bu durum, tamamen firmanın sorumsuzluğundan kaynaklanıyor. Ayrıca, içten hasarlı olan kamış çantasını da kullanamadığım için çöpe atmak zorunda kaldım. Sonuç olarak, bu firmadan alışveriş yaptığım için paramı çöpe attım.

Dursun sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 01:02

28 Mart 2024 15:10
Fyk Kids Yanlış Ürün Gönderip, Muhatap Bulunamayan Firma
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 09:17
Selin sonuçtan çok memnun

Selin
12 Nisan 2025 09:41
"Ürünün yenisini gönderdiler teşekkür ederim"
Ayıplı Ürün Ve İade Sürecindeki Belirsizlik
Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

Şüheda
28 Ekim 2024 12:56