Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Nebülizatör Arızası Ve Garanti Sürecinde Saygısızlık

17 Kasım 2024 18:47

Kendilerinden ac-4030 mesh nebülizatör aldım. Yaklaşık 2 buçuk ay kullanımdan sonra hiç buhar vermemeye başladı. Gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra ürünü güzelce paketleyip onarım için garantiye gönderdim. Yaklaşık 10 gün sonra ürün tarafıma geri gönderildi. Kargodan aldığımda beni iki sürpriz karşıladı. Birincisi kargo parasını bana ödettiler. İkinci sürpriz ise ürünüm aynen paketlediğim gibi geri gönderildi. Hiçbir işlem yapılmamış, poşetler bile açılmamış, içinde hiçbir not açıklama vs bir şey yok. Bu yapılan saygısızlıktır hem de büyük bir saygısızlık. Parasını bana ödettirerek ürünü seyahat ettirmiş oldular. Bir firma tüketiciyi vatandaşı bu kadar saf yerine koymamalı. CİMER'e ve Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım. Firmadan ürünün onarılması veya yenisi ile değiştirilmesini ve kargo paramın geri ödenmesini istiyorum.

14 Nisan 2025 11:49 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhabalar, sizlere yardımcı olmak isteriz mutlaka, tüm sorularınız için ulaşım sağlayabilirsiniz.

15 Nisan 2025 21:55

Her zaman ki standart cevap. Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne şikayet ettim kazandım hiçbir şey yapmadınız, git nereye şikayet edersen et dediniz. Sosyal medya üzerinden bu kaçıncı gösteriş mesajı, numara verip herkes görsün diye yardımcı olmak isteriz mesajı. Kaç defa aradım açmadınız, iade değişim yapmıyoruz dediniz, şikayet ettim kazandım git istediğin yere şikayet et dediniz. Onlarca aynı türden bir sürü insandan şikayet mesajları var, hakkım helal değildir.

07 Eylül 2025 09:33

Ne oldu numaramı aldınız ama ne arayan var ne soran. Arasanız da herkese verdiğiniz standart cevap. Tüketici Hakları hakem heyetinin kararını uygulamıyorsunuz. Kesinlikle değişim iade yapmayız diyorsunuz işte maalesef böyle bir ülkedeyiz.

27 Şubat 21:38

Firma kesinlikle mağduriyeti gidermiyor. Halen mağdurum

Bilge sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 14:55

Garanti Kapsamında Olmayan Nebülizatör Sorunu