Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Ack Clinic Yüzünden Gözümden Oluyorum

21 Eylül 2023 14:27

2 Eylül günü ack clinic ** isimli doktora botoks yaptırdım. Asla botoksun yan etkileriyle ilgili uyarıda bulunulmadı. Botokstan 5 gün sonra sağ göz kapağım düştü ve gözüm komple kapandı. Çalışamadığım araba kullanamadığım için 10 gün rapor aldım. İki defa göz doktoruna gittim. Yanlış enjeksiyondan kaynaklandığı söylendi. Hatta göz doktoru bana merdiven altı yerlere gitmeyin botoksu emin ellerde yaptırmanız lazım dedi.

Nişantaşı'nda klinikte yaptırdım ve doktora yaptırdım dediğimde de oldukça şaşırdı. 2 hafta sonra **'e kontrole gittiğimde botoksun etkisi gidene kadar beklemem gerektiğini söyledi. Göz kapağıma iğne yaptı seni rahatlatacak dedi ancak nafile gözüm hala kapalı hala çalışamıyorum psikolojim sosyal hayatım bitti. Yarın kardeşim evleniyor tek gözüm kapalı gideceğim.

Yasal süreci de başlatacağım. Yani en ufak bir işlemde bu kadar kötü sonuç ve uzun vadede iyileşme süreci varsa ona göre dikkatli işlem yapılsın. Günde 500 hafta alıp hızlı hızlı işlem yapıp gönderiyorlar çünkü sorumluluk almıyorlar. Ama hasta aylarca tek gözünü kaybetsin umurlarında değil.

03 Ekim 2023 17:55

Dr. A*** C*** Eylül ayı başında botoks yaptırdım. Sağ göz kapağım düştü. Görüntüsü zaten rezalet ona rağmen göremediğim için 10 gün de rapor aldım. Bana en geç 1 aya düzelir dedi ancak 1 ay oldu en ufak gelişme yok sonrasında başka doktorlara gittim. 2-3 ayı bulur düzelmesi dediler. Ve tamamen doktor hatasıymış. Doktoru mutlaka iyi seçin kendisi doktor mu onu da bilmiyorum. Dava açtım orada her şey ortaya çıkar. İşlemin titizlik ile yapılması gerekiyor.  günde 500 hastaya hızlı hızlı özensiz işlem yapıyor sonuç ortada yanlış yere enjeksiyondan dolayı aylarca mağdur oluyorsunuz. İşlem yaptırdığınız klinik ve doktoru lütfen iyi araştırın

03 Ekim 2023 17:50

Yaptırdığım botoks sonucu sağ göz kapağım düştü. 1 ay oldu hala en ufak düzelme yok. Doktor ( Emin değilim doktor olup olmadığından ) 15 gün bir aya düzelir beklemekten başka yapacak bir şey yok dedi ancak hiçbir düzelma yok. Sonrasında iki defa başka doktora gittim 3 aya ancak düzelir dediler. Gideceğiniz doktoru iyi araştırın bu işlem tamamen doktor hatası enjeksiyon vurulmaması gereken yere yapmış işlemi detaylı çizmek ve yüz anatomisinden anlamak gerekliymiş. Bir günde 500 hastaya sırf para için özensiz işlem yaparlarsa böyler olur. Kendilerine dava da açtım zaten sonucu da buradan paylaşırım

Gamze
Gamze

Merhaba, benimde botoks sonrası göz kapağımda düşme ve sanki şiş görüntü oluştu. 1 ay oldu yaklaşık. Fotoğraflarda daha belli oluyor ama normalde çok hissedilmiyor. Botoks etkisi gidince kaybolur zaten hafif deniyor ama umudum kalmadı pek. Sizin geçti mi, geçip geçmeyeceği yönünde fikir verebilir misiniz

Ayşegül
Ayşegül

Şu an ne durumdasınız. Tedavi gördünüz mü?

Dr. Yunus Emre Karatutlu Botoks Sonrası Göz Kapağı Düşüklüğü Ve İlgisiz Doktor Yaklaşımı

16 Temmuz 2025 19:09

Zes Clinic Botoks İşlemi Sonrası Sağlık Sorunları Ve İlgisizlik