Sah sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Acıbadem Hastanesi Tüp Bebek Merkezi

15 Haziran 2024 21:40

Kayseri Acıbadem Hastanesi tüp bebek merkezinden şikayetçiyim. 2023 ve 2024 yıllarında iki farklı doktor ile 2 kez tüp bebek denememiz oldu. Süreç içinde sağlıklı bilgilendirilmedik. Reçetelerimiz defalarca yanlış yazıldı, ve dikkatimiz sayesinde düzelttirdik. Yanlış yazdıkları reçete nedeniyle yok yere sigortamızdan yararlanamadık, SGK üzerinden alabileceğim ilacı kendimiz almak zorunda kaldık. Çok sağlıklı çok iyi denirken, düşük yaşadık. İkinci denememizde sağlıklı denirken, eş zamanlı gittiğimiz başka bir hastane sorun var dedi. Doçent bir doktor için daha yüksek ücret alındı. Ama sonra daha düşük ücret istenilen başka bir doktora, sizin doktorunuz çıktı denilerek havale edildik. Bu doktor, bozulmakta olan keseye çok sağlıklı çok iyi diyerek bizi gönderdi. İkinci bir hastane de tekrar muayene olarak kan testi yaptırarak sürecin bittiğini öğrendik. İnsanların umutları ile para için bu kadar kolay oynanmamalı. İsmi için gittiğimiz Kayseri Acıbadem Hastanesi, manevi ve maddi kayıpların dışında bir şey yaşatmadı. Verilen o kadar ilacın sağlığa yansıması olup olmayacağını da zaman gösterecek.

17 Haziran 2024 11:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

29096243 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Ahmet

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim Şifa versin İnşallah. Bizde sizlerin sorunlarına benzer sorunlar yaşadık. Katkı payı diye her muayenede düşük bir ücret olsa da ücret aldılar ama ilaçları SGK karşılanacak ilaçları karşılayamadı çünkü Reçete sistemden yazılmamış Transferden sonra kendi çalıştığımız eczane var deyip siz gidemezseniz aldırırız getirtiriz diyorlar bir de 12 bin tl borcunuz var eee bunları karşılıyor SGK diyon Evet karşılar ama Reçete normal yazılmış sistemden yazılmıyor diyor. Çok uzatmayacağım Size geri dönüş oldu mu ne gibi sorunlarınız çözüldü acaba cevaplarsanız

Sah

İlaçlar konusunda da sağlıklı bilgi verilmediğini bu süreçte şahit oldum. İlaçların pahalı oluşu konusunda bir bilgilendirme yapılmadı mesela. İlaç alamayan, ilacın uygulanacağı gün eşini bırakıp borç peşine düşen kişileri gördüm. Bu kadar da değil, bu ilaçlar Kayseri stoklarında kalmayınca, muadil ilaç alın kullanım denilenler vardı. Ama muadil ilaç, esas ilaç kadar verimli olmayabilir diye kendilerince başarısız sonucun yolunu yaptıklarını duydum. Bir daha yolum düşer mi, tövbe...

Sah

Kurumdan bir hanımefendi, şikayetiniz bize ulaştı, diyerek aradı. Ben problemleri saymaya başlayınca ilgili doktor sizi arayacak dedi. Sonra hiçbir arama yapılmadı. Yani yalandan aradık demek için müşteri ilişkilerinden biri aradı, o kadar. Yanlış teşhis yapan beyefendi (doktor diyemiyorum) bizden sonra da oradaydı. Hala orada mı bilmiyorum. Bakmadım. İnsanların umutları ile tomarla para alarak, oynuyorlar.

Acıbadem Hastanesi Kayseri Aşılama Şikayetim

22 Nisan 2024 13:20
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Tüp Bebek Tedavisinde Yaşadığımız Hayal Kırıklığı Ve Belirsizlik

16 Haziran 10:18
Acıbadem Hastanesi Kategorileri