Hakan sonuçtan çok memnun

Acibadem Hastanesi Psikiyatri Polikliniği Duyarsızlığı

09 Eylül 2024 19:00
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Merhaba, Ben Hakan Yücel. Buradan beni Acıbadem Hastanesi ile tanıştıran Bakırköy Acıbadem Hastanesi hasta hakları çalışanı ipek işbilir hanımefendi ye çok teşekkür ederim. Benim psikiyatrist ürün hocamın ilaç dozu yazma konusunda bilgi sahibi olmamı kendisiyle iletişime geçip daha sonra beni defalarca arayarak sağlamıştır. Atakent Hastanesi hasta hakları müdürü ilkay hanımdan aynı ilgiyi göremedim. Kendisi beni bir çalışan arkadaşa arattırmış ve muayene olmadan bilgi veremeyeceklerini söyletmiştir. Ben bu mesajı ipek hanimin beni memnun eden gayreti için yazdım. İyi ki varsınız”

Acibadem Hastanesi psikiyatri polikliniği doktorlarından bazılarına e mail gönderdim. Sitede her doktorun e maili olduğu halde bana dönüş sağlanmadı. Eğer geri dönüş sağlanmıyorsa sitenizde doktor e maillerini neden paylaşıyorsunuz diye sormak isterim. Benim özel bir durumum var ve bu özel durumla ilgili doktorumun ilaç dozu uygulaması ile ilgili bilgi alamıyorum, ben buna göre doktorumu seçeceğim. Ben Edirne'den geleceğim ve boşuna gelmek istemiyorum. Benim doktor seçmeye hakkim var ve doktorun ilaç dozuyla ilgili yöntemi hakkında bilgi sahibi olup gelmek istiyorum. Üzgünüm ama Avrupa'daki bir doktora yazsaydım cevap alabilirdim diye düşünmeden kendimi alamıyorum.

02 Ekim 2024 20:04

10 Eylül 2024 10:43 (Şikayetten 15 saat sonra)

29995698 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

11 Eylül 2024 13:35

Acibadem Bakırköy şubesi hasta hakları müdürü İpek Hanim benim sorunumu çözdü. Ben sadece ipek hanimin ilgisinden çok memnun kaldım. İpek hanim benim için caba gösterdi. Ben Acibadem Bakırköy şubesinin hasta hakları biriminin çok iyi çalıştığını söyleyebilirim. İpek hanim sayesinde Acibadem hastanesinden gonul rahatlığıyla randevu alabilirim. Bu deneyimimi önemle paylaşmak istedim

11 Eylül 2024 19:19

Benim sorunumu Acibadem Hastanesi Bakırköy şubesi hasta hakları müdürü İpek Hanim çözdü. Bu kadar etkin ve hızlı bir çözüm beklemiyordum. Acibadem Hastanesi ne güvenemeyeceğimi düşünürken ipek hanim sayesinde güvenebileceğimi gördüm. Teşekkürler...

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Yanlış Tedavi Ve Haksız Ücret Talepleri!

20 Aralık 2024 09:51
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Psikiyatri Bölümünde Saygısız Ve Empati Yoksunu Yaklaşım: Kısa Süreli Muayene Ve Kurumsal İmaj Sorunu

20 Ağustos 2025 00:06
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 17:40

Acıbadem Hastanesi Kategorileri