Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Acıbadem Kayseri Hastanesi Göz Bölümü Huzursuz Doktor Yardımcısı

12 Temmuz 2024 19:09

Acıbadem Kayseri Hastanesi göz doktoru E******* M**** Bey'e göz muayenesi için 2 yıldır devam etmekteyiz. 2 yıldır da yanında çalışmakta olan B**** ismindeki yardımcı her seferinde o doktoru tercih ettiğimize pişman edecek tavırlar sergilemektedir ve bu memnuniyetsiz ve usanmış tavırlarını sadece bize değil, benim tanıklık ettiğim bütün hastalara gösteriyor. İnsanlar hasta olduğu için doktora giderler, kimse gezmek için orada bulunmuyor. Zaten rahatsızlığı olan kişileri rahatlatmak ve işlerini kolaylaştırmak yerine bu B**** adlı yardımcı, hastalara bırakın yardımcı olmayı, huzursuz davranışlarıyla daha da negatif etkilemektedir. İnsanlar mutlu olmayabilir ama eğer o kurumdan para alıyorsa işinin de hakkını vermesi gerekir. Kimse o kişiyi orada zorla tutmuyor sonuçta. Her ay maaşı hesabına yattığında rahat rahat içine sinerek harcıyor olabilir ama hastaların bu rahatsızlığı sorgulanmıyor. Zaten mutlu gidilmeyen hastane ortamlarında çalışanların, başka kurumlara kıyasla daha sevecen, sabırlı ve yardımsever olmaları gerektiğini düşünüyorum fakat bu kişinin yardımını geçtim, bir kere güler yüz gösterdiğini bile göremedik maalesef. Umarım bu şikayetim dikkate alınır ve bir şeyler düzeltilir çünkü ben rahatsızlığımın çözülmesine odaklanmak yerine acaba bu muayenemde B**** Hanım yine nasıl huzursuz konuşarak bana yardımcı olmayacak diye düşünmek istemiyorum. Bu arada doktorlara baktığımda bile doktor oldukları halde bu kadar kendini üstün gören tavırlar sergilenmiyor. Kimseyi eğitimiyle kıyaslayacak değilim. Tabii ki ama tıp fakültesinde okuyup yıllarca emek verip mezun olan doktorlar bile bu şekilde davranmayıp çözüm odaklı olurken, B**** Hanım'ın bu tavırları maalesef beni olumsuz etkiliyor. Her muayeneye gidişimde.

13 Temmuz 2024 10:14 (Şikayetten 15 saat sonra)

29364053 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Özlem sonuçtan memnun değil

05 Kasım 2024 16:05
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Doktorun Saygısız Davranışı Ve İlgisizliği

24 Nisan 2025 11:41
Esra sonuçtan hiç memnun değil

İlgisizlik Ve Yetersiz İletişimle Hayal Kırıklığı

28 Kasım 2024 12:11