Acıbadem Hastanesi Acıbadem Kayseri Hastanesi Gastro Bölümü Profesör İlgisizliği

28 Mayıs 2024 23:49

Acıbadem Kayseri Hastanesi gastroenteroloji bölümü profesörüne! Midede aşırı şişkinlik (nefes alamayacak duruma gelene kadar), yutkunmada zorluk, katı veya sıvı gıdaları yutmada zorlanma, mide üst kısmından başlayıp kasıklara kadar uzanan ağrı şikayetleri ile bu profesöre gittim. Kısa bir muayeneden sonra bu doktordan verim alamayacağımı anladığımda, ben endoskopi istediğimi (geçmiş endoskopi sonuçları ve doktor tavsiyelerinden dolayı) belirttim. Endoskopiyi yaptı, parça aldığını ve patolojiye gönderdiğini söyledi. Şu ana kadar her şey tamam. Patoloji sonuçlarını internetten takip ediyorum ama nedense sayfamda çıkmıyor. Neyse ki hastaneyi arayıp sorduğumda sonuç çıktı deniyor. Neden sonuç internette yok dediğimde saçma sapan bahaneler söylendi. Muhtemelen kontrol süresi geçsin, tekrar muayene ücreti alalım diye uğraşıyorlar. Neyse, sonuçları göstermek için bugün kontrole gittiğimde doktorun tavrı o kadar kötüydü ki. Midende bir şey çıkmamış diyor. Tamam, orada sorun yok ama gerçekten ciddi sıkıntı çekiyorum diye üstelediğimde doktor bana ekranını gösterip patoloji raporunu okudun mu dedi. Bunu okuyup yorumlayacak kadar bilgim olsa sana niye geleceğim. Adam bir an evvel çıksın odadan derdinde, ben derdimi dinletmek derdindeyim. Midende çıkmadı ama bağırsağa da bakmak lazım demedi, mikrobik olabilir. Şu tahlilleri yaptır demedi, bir şey bilmiyorsan şu bölüme de gözük de sorunu irdeleyelim, çözüm bulmaya çalışalım tavrında hiç değildi. Sorun netleşene kadar ağrını, yutkunamamanı, şişkinliğini gidermek için farmakolojik veya bitkisel, veya diyet ya da ne olursa olsun öneride bulun bari. Doktorun sorunu çözmek namına en ufak çabası yok, ben endoskopi yaptım iş bitti der gibi tavrı var. Muayene kaydını inceledim, adam bana neler sormuş da haberim yok. Geçmişim, sülalem hepsi sorulmuş ve ben cevap vermişim, nasıl olduysa bundan haberim yok (oysaki sülalemde mide ve kolon kanserinden ölenler var. Ama ben bunlara hayır yok demişim). Senin işin sadece endoskopi ise tamam bravo işini yaptın. Ama hastaya çözüm bulmaksa amaç, nasıl aldın o profesörlük unvanını anlamak zor.

29 Mayıs 2024 09:42 (Şikayetten 9 saat sonra)

28911087 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Kaan sonuçtan çok memnun

Acıbadem Hastanesi Randevu Kaosu Ve Yetersiz Hizmet

16 Kasım 2024 10:58
"Kayseri Acıbadem Hastanesi başhekim yardımcısı bizzat kendisi arayarak problemin ne olduğunu sordu ve konu ile alakalı aksiyon alacaklarını söyledi. Hastam ile alakalı bir problem olursa irtibatta olacağımızı Herhangi bir problem yaşamayacağımı söyledi gerçekten çok ilgiliydi buradan hepinizin huzurunda kendisine teşekkürlerimi sunuyorum 🙏🏻"
Hurşit sonuçtan hiç memnun değil

Acibadem Hastanesi Atasehir Sorumsuzluğu

29 Mart 2024 21:05
Şevki sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Doktorun Gösterdiği Tavır Ve İlgi

26 Ocak 2024 17:28
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Acıbadem Kayseri Hastanesi Göz Bölümü Huzursuz Doktor Yardımcısı

12 Temmuz 2024 19:09
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Fayda Görmediğim Muayene İçin Ücret İadesi Talebim Reddedildi

05 Mayıs 2025 21:54