Gülşah sonuçtan çok memnun

Acıbadem Bursa Hastanesi'nde Ambulans Hizmetinde Ciddiyetsizlik Ve Yanıltıcı Ücretlendirme

08 Kasım 2024 00:22
Gülşah'ın Teşekkür Mesajı
“Önce insan kaynakları sonrasında bizzat başhekim tarafından arandım, maliyet harici masraflar iade edildi. Teşekkür ederiz.”

Acıbadem Bursa Hastanesi'nin tarafımıza yaşattığı mağduriyeti paylaşmak isterim. 11.11.2024 tarihinde saat 02.00 sularında, babamın şiddetli ishal ve kusma belirtileri sebebiyle Acıbadem hattını arayarak ambulans çağırdım. Babamın ilik nakli, böbrek nakli ve Acıbadem Bursa'da olduğu by-pass ameliyatı sebebiyle özellikle Acıbadem'in ambulansını istedik. Yaklaşık 15 dakika beklememize rağmen ambulans gelmeyince hattı geri arayarak ambulansın akıbetini sordum ve yola çıktığı söylendi. Ardından görevlilerden biri tarafından arandım ve aşağıda olduklarını söylediler ancak ortada kimse yoktu, ben de yanlış adreste olduklarını söyleyerek görevliyi ekleyip WhatsApp üzerinden konum paylaştım. Ambulans toplamda 20-25 dakikada evimize ulaştı ve evimiz hastaneye 1,2 km uzaklıkta! Üstelik ambulans geldiğinde şoföre nerede kaldıklarını sorduğumda navigasyona apartman adı yazdıklarını, açık adres vermeme rağmen sokak adına dahi bakmadıklarını öğrendim. Böyle bir ciddiyetsizlik, özellikle hayati bir konuda, inanılır gibi değil. Taksiyle 7-8 gidebileceğimiz hastaneye 25 dakika içerisinde gidebildik ve tarafımızdan 1.113,64 TL ambulans ücreti tahsil edildi, parayla rezil olmak bu olsa gerek! Üstelik talebim üzerine almış olduğum faturada gördük ki yeşil alan muayenesinden 1.113,63 TL, yatış olmadığı halde aldıkları yatak ücreti olarak 750,00 TL kesilmiş! Muayene için yatırdıkları sedyeden yatak parası alınması ayrı bir skandal olduğu gibi ilave alınabilecek ücreti de aştıklarını düşünüyorum. Yaşadığımız sinir stresin yanında ayrıca kandırılmış hissediyoruz. Anlatmış olduğum tüm bu olaylar, anayasal hakkımız olan Sağlık Hakkı'nın açıkça ihlalidir, kısıtlanmasıdır. Tarafımızdan alınan ücretlerin detaylı hesaplamasını, açıklamasını ve uğradığımız maddi-manevi zararımın giderilmesini talep ediyorum.

08 Kasım 2024 11:15 (Şikayetten 10 saat sonra)

30591973 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Geri bildiriminizi sürecin sahibi yöneticilerimizle en kısa sürede değerlendirerek size geri dönüş sağlayacağız. Çağrı Merkezimize ve Hasta İlişkileri Bölümü Yöneticimize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Gülşah
Gülşah
18 Kasım 2024 17:13

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 11:53
Basak sonucu yetersiz buldu

13 Eylül 2024 12:06

10 Haziran 2025 17:07
Yoğun Bakımda İhmal Ve Yetersiz Sterilizasyon Nedeniyle Mağduriyet
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyat Sonrası Sorunlar Ve Yetersiz Hasta Bilgilendirmesi

26 Ekim 2024 11:41