24 Eylül 2023 15:52

1win'de kripto ile çekim talebi verdim 1 hafta geçti kripto hesabıma para düşmedi canlı destek ile görüştüğümde bana güvenlik bölümüne belgeler atamam istendi belgeleri attım 1 ay oldu herhangi bir geri dönüş olmadı müşteri hizmetleri mail attıktan sonra bana 14 gün içerisinde dönüş yapacaklarını söyledi. 14 gün geçtikten sonra tekrar canlı desteğe yazdığımda bu sefer 30 gün içerisinde geri dönüş yapılacağını söyledi her seferinde erteliyorlar para yatırdığımda 5 dakikada düşüyor çekim yaptığımda ise 30 gündür düşmüyor bana işlemin sırayla kontrol edildiğini söylüyor 30 gündür daha sıra gelmemişim bu art niyetten başka bir şey değildir. Bir de lisanslı site. Id 43293851.

26 Eylül 2023 18:11 (Şikayetten 2 gün sonra)
29 Eylül 2023 12:43
1win Kendi Paramı Vermiyor

İletişime geçtim beni her seferinde oyalıyor daha önce benden belgeler istedi belgeleri attım 1 ay sonra benden bu sefer başka bilgiler istedi tekrar yeni bilgileri attım yine 14-30 gün süre verdi Her seferinde oyalamak için yeni şeyler istiyor böyle saçmalık mı olur canlı destekle iletişime geçiyorum şu anda işlemine yanıt veremiyorum diyor artık nasıl yalan atacaklarını bilmiyorlar kesinlikle her şeyleri yalan dolan Bakın ilk görselde 4 tane belge istediler hepsini attım sondaki kart numarasını bu sefer başka bir kart atıp yeniden 30 gün beklememi istiyor

29 Eylül 2023 12:46
1win Kendi Paramı Vermiyor

Kesinlikle para kazandığınızda vermiyorlar daha sağlam siteler var onlarda oynayın

24 Ekim 2023 15:18

Gökhan
Gökhan

Bro sonuç ne oldu

Ferdi

Sonuç yok benden 30 gün beklememi istediler süre bitti 35 gün oldu yine beklememi istiyorlar yalan dolan site

Mediha
28 Temmuz 2023 09:24
Ercivan sonuçtan hiç memnun değil

Ercivan
24 Kasım 2023 19:14