19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi Kalça Protezi Mağduriyeti

11 Aralık 2024 16:45

Babam yıllarca kalça protezi bekledi yıllar sonrada yan sanayi protez geldi ve gelen protez genelde kimseye uymadığını bile bile onu takıyorlar. Bu da şu amaçlı oluyor ki bazı medikallere yarar sağlamak amaçlı anlaşılıyor. Ve sonra hasta sorun yaşıyor ve tekrar ameliyat ve tekrar ameliyat sonuç enfeksiyon ve ilgi alaka yok.

Samsun. 19 Mayıs eğitim araştırma çalışan personel dahi yok ayrıca her şey paraya dökülmüş ve benim hastam yeri geldi neredeyse rehin dahi kaldı o kadar uğraşmışlar ki anlatamam yani allahım kimseye vermesin böyle ne hastalık ne de böyle bir hastane hizmeti. Ve şimdi benim babam ameliyat sonrası enfeksiyonla mücadele ediyor.

Sayın büyüklerim şimdi ben ne yapmalıyım kime derdimi anlatmalıyım siz bana söyler misiniz. Bende bir engelli bir vatandaşım ilginize ve alakanıza teşekkür ederim. Allah'a emanet olunuz.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Gaziantep Üniversite Araştırma Ve Uygulama Hastanesi

11 Ocak 2024 17:27
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Engellilere İnisiyatif Kullanılmıyor

19 Ocak 2024 11:34
Selim sonuçtan memnun değil

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Hastane Yatış İşlemi

12 Mayıs 2024 15:31

06 Ekim 2023 20:47
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi ADÜ'de Babam Mahsur Kaldı

26 Ağustos 2024 20:38