19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi Asistan Doktorlar

19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi Asistan Doktorlar
31 Ağustos 2024 19:36

19 Mayıs Samsun tıp Fakültesi onkoloji bölümünde yatan kardeşim için ** hemşire çok iyi bir kişi o kadar güler yüzlü ki insanlarla o kadar tatlı dilli konuşuyor ki onkoloji bölümündeki doktor ** hanım bizimle çok ilgilendi geleceğin en iyi doktoru diyebilirim ama asistan doktorlarımızdan uzun boylu sarışın bir tane bayan hastalarla bağırarak konuşuyor.

Ben oradayken kardeşimin boğazı çekilmesi gerekiyordu bana gece sen beni uyandıramazsın kendin yap ben bu saatte kalkıp yapamam dedi ben bundan şikayetçiyim onkoloji bölümünde yatan insanlar zaten psikolojisi bozulmuş kişiler orada her şey mücadele ediyorlar bir de böyle bir şeyle karşılaşmamız çok kötü bir şey oldu bazı asistan doktorlarımız da çok iyi ben şikayet etmek istemiyorum.

Ama özellikle ve özellikle söylüyorum uzun boylu sarışın asistan doktor orada hastanın yanında bağırarak sinirli sinirli iş yapmasına ben çok kızdım bir de kısa boylu kapalı bir tane hemşiremiz ismini bilmiyorum hastalarla o kadar ilgileniyor ki bazı hemşirelerimizin de suratı gülmüyor bir şey söylediğimiz zaman hemen tersliyorlar bir şey istediğimiz zaman hemen tersliyorlar.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste Hemşire İle Yaşanan Gerginlik

26 Aralık 2024 05:32
Acil Serviste Hemşire İle Yaşanan Gerginlik
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Tedavi Sürecinde Yaşanan İlgisizlik Sorunu

12 Mart 2024 13:32
Naz sonuçtan hiç memnun değil

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Laf Yemediğimiz Kimse Kalmadı.

15 Nisan 2024 02:44

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kanser Hastası Annem Şu An Mağdur Ediliyor

25 Haziran 2024 00:50
Hülya sonuçtan memnun değil