Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Mağduriyeti: Goolfs Ve 17TRACK İlgisizliği

Kargo Mağduriyeti: Goolfs Ve 17TRACK İlgisizliği
13 Ekim 2024 21:10

Goolfs markasından yaptığım alışveriş, 17TRACK kargo ile sözde gönderilmiş olarak görünüyor. Bir aydır ürün bana ulaşmıyor. Verilen takip kodundan sürekli kontrol ettiğimde herhangi bir hareket bulunmuyor. İletişime geçmeye çalışıyorum, kimse asla ilgilenmiyor.

Berra
Berra

Gerçekten satış yapan bir yer oldukları ile ilgili ciddi şüphelerim var. Başka yorumları ve şikayetleri de okursanız hemfikir olursunuz. Instagram sayfalarına yapılan her yorumu da siliyorlar. Yaşadığım mağduriyet ve hayal kırıklığının giderilmesi adına her turlu yasal hakkımı kullandıktan sonra güncelleme yaparım

Metin
Metin

Aslında kargonuz uluslararası freeshipping vb. Hizmet veren bilinmeyen bir kargo ile geliyorsa, bizdeki PTT Kargo gibi devletlere Air taşıma firmaları bunlara dahil olmak üzere kargo takip için uluslararası onaylı bir kod geliyor. 17 Track sitesi de bu tür ulaştırma kayıtlarını gösterebildiği için kullanılmakta olan bir hizmet sunuyor. Yani kargonuz muhtemelen 17 Track ile gelmiyordur. Bu sebeple siz gönderici firma ile görüşerek yardım isterseniz daha iyi sonuç alırsınız.

Kübra

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim ama gönderici firmaya kesinlikle ulaşamıyorum. WhatsApp üzerinden defalarca ulaşmaya çalıştım ama cevap vermiyorlar. Özellikle görmeleri için buradan tüm bilgilerini vererek şikayet ettim ama yine sonuç alamadım.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
21 Ekim 2023 10:18
17TRACK Firması Kargomu Teslim Etmedi
İslam sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmediği Halde Teslim Görünen Kargo Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

İslam
30 Ağustos 2025 11:28
teslim-edilmedigi-halde-teslim-gorunen-kargo-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamama-2.docx
teslim-edilmedigi-halde-teslim-gorunen-kargo-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamama-1.docx
Ayşan sonuçtan hiç memnun değil

Ayşan
17 Temmuz 2024 12:13