Metin sonuçtan hiç memnun değil

112 Çağrı Merkezi Şikayetim

112 Çağrı Merkezi Şikayetim
17 Kasım 2024 13:49

İkamet ettiğim mahallede aşırı gürültü müzik sesi caddede bir oraya bir buraya giderek ses yapan aracı 112 aracılığı ile polise şikayet etmek istedim telefonu açan operatör beni polise bağlamamak için elinden geleni yaptı diyor ki ne şikayetin var polise bağla diyorum neden bağlayayım diyor benimle tartışma ve münakaşaya giriyor sen orada operatörsün polis değilsin sana niye derdimi anlatayım diyorum telefonu kapattı sonra beni tekrar geri aradı yine benimle münakaşa ederek beni polise bağlamamakta ısrarlı bir tutum izleyerek telefonu kapattı bu konuşma 16/11/2024 tarihinde saat 18/53 ve 18/54te iki arama kaydı ile 112 kayıtlarında da mevcuttur bu bizim insanımız bir kurum kuruluşta operatör bile olsa kendini ulaşılmaz zannediyor ben polise bir şikayette bulunmak için önce sana mı derdimi anlatmak zorundayım polise bağlanmak isteyen kişi özel konularını bir operatöre paylaşmak zorunda mı bu içişleri bakanlığı bunları denetlemiyor mu daha önce de polise bu tarz şikayette bulunmak için bağlanmak istedim lakin telefonda bekletilerek bıkkınlık verilerek telefonu kapatmak zorunda kaldım bu 112 ye polisin bağlanması bence hiç iyi olmadı agresif personel ve kalitesiz hizmet veriyorlar bir gün biri beni öldürecek olsa polise bağla desem önce operatöre derdimi anlatmam gerekiyor neden ben özelimi operatöre anlatıyorum bu çok yanlış orada bulunan operatör bana hizmet vermekle mükellef benimle tartışma veya münakaşaya girmek değil onun görevi bu ülkedeki diğer kurumlar gibi bu da tam anlamıyla halka hizmet vermekle mükellef sanki mahalle bakkalı gibi müşteri seçiyorlar üzülerek söylüyorum bu milletimiz ne zaman kurum ve kuruluşlarımızdan tam anlamı ile gerekli hizmeti alacak ben 46 yaşındayım sanırım bu dediklerimi görecek ömrüm olacak mı.
Bir de tavsiye vermek istiyorum 112 sisteminde arama sonralarına memnuniyet anketi gönderilsin operatör ve diğer hangi sebeplerden dolayı halkın memnun olmadığını denetim altında tutsun ve hizmet verdikleri vatandaşa kötü davranan ceza iyi davranan ödül alsın bunu CİMER üzerinden yazmak istedim İçişleri Bakanlığına lakin orası da boş bir kurum hiçbir sonuç alamadım bu zamana kadar CİMER'den bu yüzden sizlere yazdım iyi ki varsınız teşekkür eder
Saygılar sunarım.

Alişan
Alişan

112'yi aradığınızda Çağrıyı ilk karşılayan memura "mahalleden gelen gürültüden rahatsız oluyorum" demek seni çok mu yoruyor, zorluyor. Ne için aradığını o memur kişi keyfi sormuyor, çokta meraklı değil seninle sözlü tartışmaya öyle durumlar oluyor ki aynı anda 3 kurumun müdahalesi gerekiyor, bunu sistem üzerinden o memur yapıyor, devletin memuru bilmiyor da sen mi biliyorsun, bir akıllı sensin memlekette.

Akın sonuçtan hiç memnun değil

Acil Çağrı Merkezine Ulaşamama Sorunu

28 Şubat 2025 05:06
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

112 Acil Çağrı Merkezi'nde Saygısız Ve Çözüm Odaklı Olmayan Yaklaşım

27 Ekim 2025 09:55