112 Acil Servis Ambulans Geç Geldi

02 Ekim 2023 09:28

Babam kalp krizi geçirdi, ambulansı aradım. Yolda geliyoruz dediler. İki saat boyunca o panikle adres vermeye çalıştım ve çağrı merkezinde telefona bakan kişi kim olduğunu bilmiyorum ama anlayışsız. Kaç kere denk geldim ama hep böyleler, anlayışsız ve rahatlar. Hastane evime 5 dakika uzaklıkta ve babam kalp krizi geçirirken 10 dakika bekledik. Gelmediler, babamın solunumu durdu. Yoldan rastgele araçların önüne atlayıp durdurup babamı hastaneye götürdük ve götürdükten 5-10 dakika sonra arayıp geldik, yoksunuz denildi bana. Arayı iptal etmeniz gerekiyor denildi. Ben babamı kaybettim. Ambulans olsaydı, belki şu an aramızda yaşıyor olurdu.

Aynı durumu bizde yaşadık başınız sağ olsun, 112yi aradık ancak 17-18dakika sonra geldiler iki bayan biri şoför diğeri müdahale eden her neyse çok geç gelip sonra komşuların yardımıyla ambulansa taşındı fakat müdahale çok geç olduğu için babamızı kaybettik hastanede müdahale edilmediği halde biz elimizden geleni yapıyoruz denildi onu da fark ettik on dakika sonrada maalesef dediler şimdi acil bir durumda özel hastanenin ambulansı çağıracağım 112yi asla aramam etraftan sürekli duyduğumuz olumsuz olaylar güvenimiz yok maalesef konu ile ilgili ben bir Avukat ile telefonda görüştüm yanına gidip hukuki mücadelemi vereceğim bu duruma sebep olanların meslekten el çektirilmesi ve gereken ceza yı almaları için uğraşacağız bu vatandaşlık görevi oldu bizim için en azından bundan sonra kimsenin canı yanmasın.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 00:38

Ambulans Hizmetinde Gecikme Ve İlgisizlik

13 Kasım 2024 17:40
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2025 02:18
Ambulans Hizmetinde İletişim Sorunları