Alper sonuçtan hiç memnun değil

Kim GB İster Puanlar Hesabımdan Düşüyor Ancak İnternet Gelmiyor

01 Ağustos 2024 13:37

Sayın Kim GB İster Destek Ekibi,
Kim GB İster uygulamasında 1000 puanı internet paketine dönüştürmek istediğimde sürekli olarak hata alıyorum. Bu işlem sonucunda puanlarım hesabımdan düşüyor ancak internet paketim hesabıma tanımlanmıyor. Bu durum, uygulamanızın güvenilirliğini ciddi şekilde sorgulamama neden oluyor.
Sorunun çözümü için defalarca mesaj attım ancak hiçbir geri dönüş almadım. Bu kadar basit bir işlemin sürekli hata vermesi kabul edilemez. Puanlarımın boş yere gitmesi ve internet paketinin hesabıma tanımlanmaması, müşteri memnuniyetini tamamen göz ardı ettiğinizi gösteriyor.
Sorunun derhal çözülmesini ve hesabımdan düşen puanların iadesini talep ediyorum. Ayrıca, bu tür sorunların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin acilen alınmasını bekliyorum. Aksi takdirde, bu durumu Tüketici Hakları ve ilgili mercilerle paylaşmaktan çekinmeyeceğimi bilmenizi isterim.
Gecikmiş geri dönüşler ve ilgisizlik kabul edilemez. Hemen çözüm ve iade talep ediyorum.

01 Ağustos 2024 14:32 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Merhaba, Kontrol sağlayabilmemiz adına k. GB İster? Uygulamasında bulunan Bize Ulaş formu üzerinden yaşadığınız sorunu ve telefon numaranızı iletebilir misiniz? Teşekkür ederiz.

01 Ağustos 2024 16:51

Form gönderdim umarım buna cevap yazarsınız.

01 Ağustos 2024 20:34

Herhangi bir dönüş yapmayı düşünüyor musunuz?

02 Ağustos 2024 20:55

Herhangi bir dönüş yapmadıklarını bildirmek isterim paranızı şöyle saçma sapan uygulamalara yedirmeyin en önemli problemi çözemiyorlar

27 Haziran 2024 14:34
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 10:32
Kim GB İster İnternet Gelmiyor Üstelik Mtb Da Alıyor