Şikayet Yaz

23 Şubat 2023 08:31
0850 484 02 60 Sürekli Aranma

22 Şubat 2023 22:47
0850 484 02 60 Numaralı Telefondan Aranmam
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya

Ekrem
20 Şubat 2023 14:32

Hakan

Kenan
08504840260 numaralı hattan arandım sözleşme bitti denildi detaylı bilgi için 1 i tuşla denildi tuşlayıncada işlem başarılı denildi ve hat kapandı. Bu kimin hattıdır kim onay veriyor buna lütfen ilgililere sesleniyorum. Herhangi bir durumdan hukuki sorumlululuklardan mesul değilim. Bilginize

Kaan
Sürekli 08504840260 numarası tarafından aranıyorum ilk aradıklarında sözleşmelerin bittiği detaylı bilgi için 1 e basın dendi bende bilgi alacağımı düşünerek hangi sözleşmenin bittiğini öğrenmek amacıyla bastım ve kapandı benden iznim olmadan neye onay verdiğimi bilmiyorum ama herhangi bir talep ve istek doğrultusunda hukuki süreci başlayacağım sürekli aramaya devam ediyorlar ve numarayı engelledim şu an itibariyle bunu yapanlar nasıl engellenemiyor

Bora

Bora
08504840264 numaralı telefondan gün boyu aranıyorum, telefonu açtığımda internet taahhüt süremin bittiğini ve 1 tuşuna basmamı istediler, müşteri temsilcisine bağlanacağımı sandım ve tuşladım, işlem tamamlandı deyip telefon kapandı. Bu aramayla ilgili hiçbir işlemi onaylamıyorum ve bu aramaya istinaden herhangi bir işlem yapılması durumunda t. C. Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağımı beyan ederim. Bora Urdan

Okan
08504840264 numaralı telefondan gün boyu aranıyorum, telefonu açtığımda internet taahhüt süremin bittiğini ve 1 tuşuna basmamı istediler, müşteri temsilcisine bağlanacağımı sandım ve tuşladım, işlem tamamlandı deyip telefon kapandı. Bu aramayla ilgili hiçbir işlemi onaylamıyorum ve bu aramaya istinaden herhangi bir işlem yapılması durumunda t. C. Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağımı beyan ederim. Elvan Aslan

Melike
08504840260 ve türevi numaralar tarafından aylardır aranıp rahatsız ediliyorum. Kimin aradığı ne istediği belli değil, faturalarınız hakkında ayrıntılı bilgi almak için 1 i tuşlayın dedi ve 1 e basınca işlem başarılı dendi ve kapandı. Bilgim olmadan yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum, bir daha aranırsam üşenmeden gidip suç duyurusunda bulunacağım.

Sümeyye
08504840264 numaralı telefondan gün boyu aranıyorum, telefonu açtığımda internet taahhüt süremin bittiğini ve 1 tuşuna basmamı istediler, müşteri temsilcisine bağlanacağımı sandım ve tuşladım, işlem tamamlandı deyip telefon kapandı. Bu aramayla ilgili hiçbir işlemi onaylamıyorum ve bu aramaya istinaden herhangi bir işlem yapılması durumunda t. C. Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağımı beyan ederim. Sümeyye Aslan

Ahmet
Tuşlamakla yanlış yapıyorsunuz yakında bir ödeme gelir.