Özlem sonuçtan çok memnun

Zwilling Vakum Kapağı Açılıyor...

19 Kasım 2023 02:14
Özlem'in Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim anında dönüş yapıldı kapaklarım temin edildi bundan sonraki siparişlerimi yeni sezon mavi kapaklardan vereceğim çok memnun kaldım anında cevap verildiği ve dönüş yapıldığı için tekrar teşekkür ederim”

Daha satın alalı 1 sene oldu olacak. Kapları vakumluyorum on dakika geçmeden kapak boşa çıkıyor
içine hava dolduğunu görüyoruz. Gerçekten bu denli pahalı bir ürüne hiç yakışmadı hayal kırıklığına uğradım bu kadar beklemiyorum böyle pahalı firmaya hiç yakışmadı

19 Kasım 2023 20:04 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhabalar Özlem hanım, konu hakkında e-mail adresinize dönüş sağlanmıştır, memnuniyetle yardımcı olunacaktır. İyi günler dileriz.

30 Kasım 2023 10:42

Anında dönüş yapıldı ve kapaklarım temin edildi denedim çok kaliteli atma yapmadı çok teşekkür ederim yeni sezon kapaklardan çok memnun kaldım bundan sonra yeni modelleri kullanacağım tekrar teşekkür ederim zor durumdaydım ihtiyacım giderildi

30 Kasım 2023 10:44

Zwilling Vakum Kapakları Sorunu Ürünler Hava Alıyor Ve Bozuluyor

29 Eylül 2024 17:27
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 23:05
Zwilling Pahalı Üründe Vakumlama Sorunu: Hayal Kırıklığı!

Fresco
30 Mart 2024 01:49