"Zwilling Pro S Dilimleme Bıçağı 10 Cm" Ucunun Kırılması

"Zwilling Pro S Dilimleme Bıçağı 10 Cm" Ucunun Kırılması
22 Haziran 2023 16:31

Hepsiburada'dan almış olduğum "Zwilling Pro s Dilimleme Bıçağı 10 cm" ürünü teslim aldıktan 2 hafta sonra kullanırken ucu kırıldı. Konu ile ilgili Hepsiburada ve satıcı Zwilling'e ulaşmam gerektiğini iletti. Akasya Zwilling mağazasına ürünü incelenmesi için teslim ettim ve bir sonraki gün bana ürünü 250 TL karşılığında bileyip gönderebileceklerini söylediler, tabii ki bu teklifi reddettim. Piyasada en kaliteli bıçak üreticisi deyip, bir bıçak için yüksek meblağ sayılabilecek tutara ürün satın alıyorum, 2 hafta içinde çok basit bir şekilde ucu kırılıyor ve bunun sonrasında yine bana ücret karşılığı bileyebilecekleri iletiliyor. Böyle saçma bir şey olabilir mi? Ürünün bire bir yenisi ile değişimini talep ediyorum.

22 Haziran 2023 16:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak size bilgi vereceğiz. Araştırmalarımızı tamamlayarak, Zwilling Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Zwilling Müşteri İletişim Merkezi

22 Haziran 2023 16:55

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
14 Ağustos 2025 11:11
Zwilling Kırılan Bıçak Elimden Yaralanmama Ve Mağduriyete Yol Açtı, Çözüm Bekliyorum!
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
09 Aralık 2023 20:15
Zwilling Kalitesiz Bıçaklar Ve Sıfır Destek!
Zwilling Kalitesiz Bıçaklar Ve Sıfır Destek!
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2025 23:59
Yeni Alınan Zwilling Bıçağının Ucunun Kırılması Hayal Kırıklığı Yarattı
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 11:40
Zwilling Bıçakları Hemen Paslanıyor!
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Zwilling Bıçak Seti Garanti Süresinde Kırıldı, Değişim Reddedildi

08 Ağustos 2025 16:41