Zırhlı Toptan Market SMS Atma

Zırhlı Toptan Market SMS Atma
08 Haziran 2023 09:14

Zırhlıoğlu marketleri sürekli reklam SMS'leri ile rahatsız ediyor. Kendilerini bu konuda uyarmama rağmen hala mesajlar gelmeye devam ediyor. Mesaj istemiyorsanız linke tıklayıp; iptal edebilirsiniz diyorlar. Bilmediğim linke neden tıklayacağım? Linke tıklayarak mı üye oldum?

08 Haziran 2023 13:40 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim sebebi ile özür dileriz. Müşteri Hizmetlerimiz konu ile ilgili sizinle en yakın sürede iletişim kuracaktır. Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, ZIRHLI TOPTAN MARKET

Onur
Onur

En yakın zamanda iletişim kurup sorunu hallettiniz mi. Telefon numarası vermeden alışveriş yaptırmıyorsunuz. Kasadaki çalışan mağdur olmasın diye sepeti orada bırakmadım Kayıt oldum. 300-500 lira ucuz ürün alacam diye telefon numaramı neden istiyorsunuz. Başka market mi yok. Bundan sonra başka yerden alacam. Bana bunu bir kere yaparsınız. Bir daha da kapınızın önünden geçmem. Geçen günde bir numara aradı market alışveriş anketi yapıyormuş. Numaramı ona da siz verdiniz

10 Temmuz 2024 21:36

Zırhlıoğlu Market'ten Gelen İstenmeyen SMS'lerin Durdurulamaması

12 Haziran 2025 22:36
zirhlioglu-marketten-gelen-istenmeyen-smslerin-durdurulamamasi-1.jpg
Özlen sonuçtan hiç memnun değil

Israrlı SMS Gönderimiyle Rahatsızlık

11 Nisan 2025 17:25