ZES(Zorlu Enerji Solutions) Zes Araçta Arıza Işığı Yakıyor

ZES(Zorlu Enerji Solutions) Zes Araçta Arıza Işığı Yakıyor

Zes de aracımı her şarj ettiğimde arıza lambası yakıyor ve aracın kendine gelmesi için kapatıp 10-15 dakika beklemem gerekiyor. Bu sorunu başka hiç markanın şarj istasyonlarında yaşamıyorum. Önce şarj sonlandıramadı gibi hata veriyor, bazen araç şarjı arızaya geçiyor kabloyu çıkarmak için uğraşmak zorunda kalıyorum. Her seferinde de aynı elektrik arızası ile kapanış yapıyoruz. Mokka kullanan farklı kişilerden de aynı sorunu duydum.

29 Ağustos 2023 17:38

ZES şarj istasyonlarında Opel araçlar sürekli elektrik arızası veriyor. Firmaya 2 ay önce ilettiğim ve burada şikayetler olduğu halde hiçbir çözüm üretmeye gerek duymuyor. Elimden geldiği kadar firmayı tercih etmiyorum bu durumdan dolayı ancak zorunda kaldığımda her sefer sorun oluyor.

10 Temmuz 2023 14:35 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüş ve önerilerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyoruz. En kısa sürede şikayetlerinizi memnuniyete dönüştürmek adına sizi arayacağız. Sağlıklı günler dileriz, Zes(Zorlu Enerji Solutions)

Alperen
11 Temmuz 2023 22:01

Çözüme daha fazla ulaşmasa da konu ile ilgili çalışmanın başlatıldığını belirttiler. Arayan arkadaşlar oldukça nazikti. Teşekkürler

25 Ağustos 2023 12:44

Merhabalar, aynı sorunu ben de Vestel marka şarj istasyonlarında (ZES ve trugo) yaşıyordum. Gerçek bir arıza olduğunu sanmıyorum, çözümü basit, kendim keşfettim. Araç şarj olurken motorda soğutma fanları çalışıyor fark ettiyseniz, şarjınızı bitirdikten sonra fanlar bir süre daha çalışmaya devam ediyor, fanlar durmadan aracı çalıştırırsanız arıza lambası yakar, fanların durmasını bekleyebilirsin 5-10dk, lamba yakmayacaktır.

ZES Şarj İstasyonları ZES Te Opel Mokka Aracım Şarj Edildiğinde

ZES marka şarj aletlerinde Opel Mokka aracımı şarj ettim. Aracımda şarjdan sonra arıza oluştu iki kere servise gittim. O...

2 Destek

ZES Şarj İstasyonları ZES Şarj Problemi

ZES şarj istasyonunda Opel Mokka e aracımı şarj ederken her defasında problem yaşamaktayım. Şarj işlemi sonlandırılırken...

1 Destek

ZES Şarj İstasyonları Ekranda Yazıldığı Kadar Şarj Olmuyor!

ZES Şarjİstasyonları Ekranda Yazıldığı Kadar Şarj Olmuyor!

Şahin
ZES Şarj İstasyonları Üst Tarifeden Hatalı Faturalandırıyor