Zen Korse Tarafından Yapılan Haksızlık

Zen Korse Tarafından Yapılan Haksızlık
İlayda
27 Mayıs 2024 19:27

Korse dediğimiz büyük olur mu? Büyük oluyorsa, kendi bedenimden 3-4 beden büyük demektir, net. Zen Korseden almaya karar verdim. Önce kilomu ve boyumu ilettim ve L beden uygun gördüler. Ona rağmen ben M beden istedim. Ürünü bir süre göndermediler. Sonra bilgi almak istediğimde bana "Öncelikle gecikme için özür dileriz. Siz M beden sipariş vermişsiniz. Ama indirim olduğu için stok kalmamış. Aşırı talep vardı çünkü şu an zam geldi. Zaten M beden şu an üretimde, birkaç güne gelecek. Geldiği an çıkış yapacağız. Hatta yarın bile gelebilir. Ama beklemem derseniz iade edebiliriz" dediler. Acelem yoktu, beklerim dedim. Ürün geldi. Sözde M beden ama üstünde beden yazmıyor çünkü etiket kesilmiş. Yani XL giyen birine M beden korse nasıl büyük olabilir? Değişim talep ettiğimde 180 TL ücret istediler, sözde kargo parasıymış. Hikaye, kesinlikle bilerek yaptılar. Ürünü göndermemek için geciktirdiler, yok dediler. Sonra bilerek büyük yolladılar. Sözde kargo parası adı altında fazla para almak, harikasınız.

Cemal sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 18:33

26 Haziran 2024 19:48