Barış sonuçtan hiç memnun değil

Yves Saint Laurent Boyner Uygulamasında Orijinalliği Şüpheli Parfüm Satışı

16 Haziran 2023 22:59

Boyner uygulamasından 30/12/2022 tarihinde Yves Saint Laurent L'Homme EDP parfüm aldım. Bu ürünü indirimli şekilde almıştım. Ancak kalıcılığını beğenmedim marka böyledir deyip geçtim. Daha sonra 08/06/2023 tarihinde aynı uygulama ile Armani Code parfüm aldım (indirimsiz şekilde aldığım için sorun yoktu) ve arkadaşım benim eski parfümümü aldı. Uygulama ile arkadaşımın parfümünü denediğimde bende ki parfümün kalıcılığının abartmıyorum en fazla 10 dakika sürdüğünü fark ettim. Arkadaşımın ki ise akşama kadar kalıcı şekilde kalıyor. Son 2 yıldır çok fazla alışveriş yapıyorum Boyner uygulamasından herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım. Parfümde sıkıntı var değiştirirler deyip incelemeye verdim. (İncelemeye alan kadın çok fazla parfümün iadeye geldiğini söyledi.). Ancak herhangi bir açıklama yapılmadan kabul edilmemiş. Kimsenin çöpe atacak 2 bin tl 'si yok. İnsanın aklıyla dalga geçiyorlar. Çoğu mağaza gibi Boyner'de bozulmuş hatalı ürün satıyor. İndirimli diye cazip gelebilir ancak hata yaparsınız. Acaba şimdiye kadar aldığım kıyafet ayakkabı orijinal mi diye düşünüyorum. Alışveriş yaparken bunları düşünüp yapın. Son olarak parfümden çok iyi anlayan bir tanıdığıma denettirdim direk sıkıntı var bunda dedi.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 11:08

14 Eylül 2023 13:36

Yiğit
17 Haziran 2023 20:30

Yiğit
29 Ağustos 2023 13:53
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Versace Boyner'den Alınan Parfümde Kalıcılık Sorunu

Bilal