Yüzyıl Hastanesi'nde İlgisiz Danışma Ve Yanıltıcı Yönlendirmeler

21 Aralık 2024 15:03

Kızımın rahatsızlığı sebebiyle yüzyıl Hastanesi'ne çocuk doktoru için geldik. Güvenliğe çocuk doktoru için nereden kayıt yaptırmam gerektiğini sordum, sağ olsun yardımcı oldu yönlendirdi, koridorun sonuna gittim. Oradaki bayanlar sürelerinin dolduğunu kapattıklarını ve girişteki kayıt kısmına gitmem gerektiğini söylediler. Gittim, bakar mısınız diyorum, çocuk doktoru için geldik diyorum. Yok asla cevap vermiyorlar. Normalde hoş geldiniz buyurun ile başlaması gereken iletişimi, zorla ben başlatmaya çalışıyorum ama öyle tıkamışlar ki kulaklarını asla duymuyorlar ve görmüyorlar kasıtlı olarak çünkü yeni ekip ilgilensin kafasındalar. Gülüyor gev. Şek gev. Şek ağzının içinden söyleniyor. Ben sinirlenince K**** T**** adındaki beye yönlendirdi, o da diyor ki biz ilgilenmiyoruz koridorun sonundakiler ilgilenecek, size yanlış bilgi vermişler diyor. Yani ben bu kadar sorumsuz ilgisiz danışma hiçbir zaman görmedim. Allah'tan içeri girince doktor hanımın sıcak karşılaması ile sakinleştim. Bence danışmada iletişimden yoksun insanları bulundurmalısınız. Ateş böceği gibi kırmızı giyip otursunlar diye orada o görev verilmemiştir diye düşünüyorum.

05 Nisan 2024 09:00

Acil Durumda Yetersiz İlgi Ve Saygısız Yaklaşım

27 Aralık 2024 01:13
Ezgi sonuçtan çok memnun

06 Şubat 2024 20:13
Berna sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 10:47