Acil Durumda Yetersiz İlgi Ve Saygısız Yaklaşım

27 Aralık 2024 01:13

Bebeğimin hem 1 yaş kontrolü hem de genel rahatsızlığı sebebiyle çocuk doktoru B**** a*** isimli doktordan randevu aldık. Kontrollerimiz yapıldı. Gerekli bilgilendirmeleri aldık. Aradan yaklaşık 1 hafta geçtikten sonra bebeğim tekrar ateşlendi ve korktuğum için öğlen 15.30 sıralarında tekrar hastaneyi arayarak doktor hanımın olup olmadığını sordum ve randevularının dolu olduğunu söylediler. Bende durumun acil olduğunu belirttim. Bana bebeğimin şikayetlerini söylettirip doktora bilgi vererek dönüş yapılacağı söylendi. Lakin ben zaten hastaneye gelmiş bulundum bu sürede. Doktor hanımın kapısına gittiğimde kapısı açıktı ve yanındaki danışmanı konuyu anlatıyordu. Benim orada olduğumu görmediler. Üslubu sert ve lakayıt bir şekilde dalga geçer gibi Allah Allah bu saate kadar bekleyip şimdi mi getiriyor çocuğu, ben bunları tanıyorum zaten, her şeyi anlattım, ne diyeceklerini de biliyorum, randevularının dolu olduğunu, kabul edemeyeceğini, pazartesi gelmem gerektiği şeklinde söyleniyordu. Ben sanki keyfi bir durumdan dolayı kalkıp o kadar hastane varken o kadar yol çekip Egepol e o doktora geliyormuşum gibi bu şekilde bizi küçümsemesini anlayamıyorum gerçekten. İlla bağırıp çağırmak mı gerekiyor? Sinirimden dolayı kendisiyle münakaşaya girmeden çocuğum ateşli ateşli hastaneden çıktım. Başka bir hastaneye giderek tedavi olduk. Umarım vicdanı rahattır. Velhasıl çocuk doktoru B**** a*** isimli doktor hanımdan tedavi edilmeyin. Çünkü önemsemiyorsunuz ve hasta hakları konusunda yeterince bilgi sahibi değil. Bir daha da asla bu hastaneye adım atmam.

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Hastane Deneyimi Ve Doktor İletişimi Üzerine Değerlendirme

03 Haziran 2024 17:36

22 Ağustos 2024 15:49

26 Aralık 2023 18:22
Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Medical Point İzmir Hastanesi Çocuk Acil Olmaması Konusunda Uyarılmamız Ve Umursamaz Tavırlar.

04 Mart 2024 12:51