Güven Hastanesi Çayyolu Güven Hastanesinin Devlet Hastanesi Seviyesindeki Çalışanları

06 Eylül 2024 17:44

6 Eylül tarihinde oğlumun gözünde ani bir durum gelişti ve çocuk doktorumuz göz doktoruna muayene olmasını istedi. Çağrı merkezinizi aradım, Çayyolu için randevu almak istedim, tek göz doktoru bulunduğunu, bugün hiç boşluk bulunmadığını ilettiler. Yıllardan beri ailece hastanenizde işlemlerimizi yaptırdığımızı, hiç randevusuz gelmediğimizi ama bugün acil durum geliştiğinden yardımcı olmalarını rica ettim. Bölüm sekreterliğiyle görüştüklerini bildirdikten sonra gelin ama saat bilgisi veremiyoruz beklersiniz dediler. Ben de tamam sorun değil bekleyeyim diyerek hastanenize gittim.

Göz sekreterliğindeki 2 bayan personel de daha hoş geldiniz demeden, kimlik istemeden, kayıt açmadan, neredeyse geri gidin dercesine bir tavırla randevunuz yok, bekleyeceksiniz, ne kadar beklersiniz bilemeyiz, sizi alıp alamayacağımız da belli değil vs. bir sürü arka arkaya sıraladı. Bekleyeceğim bilgisi verildi. Zaten tamam bekleriz sorun değil, ama alıp alamayacağımız da belli değil ne demek? O zaman çağrı merkezi çalışanı neden buyurun gelin dedi? Ben bir daha buraya gelmek zorunda kaldım dedim. Çalışan arkadaşlar tüm negatiflikleri ile bırakın yardımcı olmayı, bir işin nasıl olmayacağı, tüm olumsuzlukları sıralayıp direkt hastayı kapıdan püskürtmeye çalışır bir tarzları var. Yetkilerini hasta üzerinde kullanmaya çalışmaları beni rahatsız etti. İletişim kurmayacağımı anladım ve hastane yetkilisini aradım. Bu defa da bayanlar telaş içinde tamam kapatın telefonu kaydınızı alacağız demeye başladılar ve 5 dakika içinde kaydımı açıp muayeneye aldılar ki benim 5 dakika içinde muayeneye alınmak gibi bir talebim de yoktu zaten, söylemiştim beklerim sorun değil. Zaten göz bölümü de hastane de genel anlamda çok sakindi, benim haricimde kimse yoktu.

Çalışanlarınız hastalıkları nedeniyle soluğu sizde almış, zor durumda kalmış, o an zaten stresli ve kaygılı olan insanları kışkırtmaktan zevk mi alıyor? Doktorların yapmadığı ego ve hırs savaşlarını sekreterleriniz yapıyor. Sekreterleriniz hastayı azarlayıp ezecek bir konumda değil, daha ılımlı kibar olmaları için gereken eğitimi vermelisiniz.

06 Eylül 2024 17:54 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Öncelikle hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hasta yakınımızla görüşülmüş, sürecin Yönetime iletildiği bilgisi verilmiştir. Her türlü soru, istek ve öneriniz için bizleri arayabilirsiniz.

13 Eylül 2024 16:17

Hasta yakını aranarak süreç hakkında bilgilendirilmiştir.

13 Ekim 2023 09:25

01 Temmuz 2024 10:17
Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

Randevusuz Poliklinik Saatlerinde İkizlere Muayene Reddi

08 Ekim 2024 14:16
Ayşenur sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2024 13:34
"İsmini unuttum kusura bakmasın lütfen ama arayan hanımefendi çok anlayışlı yaklaştı konuya. Kendisinin tavrı için teşekkür ediyorum."
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 23:12