Yurtiçi Kargo Kontrol Sende Saçmalığı

Yurtiçi Kargo Kontrol Sende Saçmalığı
27 Temmuz 2023 16:36

Yurtiçi Kargo'dan bir kargom vardı. Kontrol sende programı ile adres değişikliği yaptım ve adres değiştirme başarılı gönderiniz aşağıda belirtilen adrese teslim edilecektir diye ibare yazdı. Hemen sonrasında da kargonuzun teslimatı 2 gün içinde yapılacaktır diye SMS geldi. Buraya kadar her şey normal. Bekledim bekledim kargo gelmedi sonrasında kontrol ettim kargom iadeye düşmüş ve geri göndermişler. Asıl saçmalık müşteri hizmetlerini aradım kargo hiç dağıtıma çıkmamış şubede almam için 3 gün beklemiş ve geri göndermişler. Bu sürede ne bir mesaj ne bir arama geldi. Öğrendikten sonra direkt Adasan Şubesi ile görüştüm ama kontrol sende den adres değişikliği yaptığım için benim gidip almam lazımmış. Hata bendedir diyerek kontrol ettim ama uygulamanın hiçbir yerinde şubeden almam gerektiğini gösteren bir uyarı bilgi yok. Nasıl bir kargo şirketi sözde en büyük en iyisi. Arayıp mesaj atmadan benim bu bilgiden nereden haberim olacak bende evde kargo bekliyorum. Öncelikle o saçma uygulamanıza böyle bir durum varsa uyarı ekleyin ya da insanları arayarak ya da mesaj atarak bilgilendirin. Ya da böyle bir durum bile yoktur şubedeki çalışan kendi başından atmak için böyle bir şeyler demiştir. Firmayla konuşun bundan sonra biz bir şey yapamayız dediler. Nereden baksan sıkıntılı bir durum. Yani olan benim kargoma oldu firmaya da Yurtiçi Kargo ile ilgili şikayetimi bildireceğim. Kendi hiçbir işimi de sizinle yapmam zaten

27 Temmuz 2023 17:14 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Sevinç K. Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ

07 Ağustos 2023 14:27

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize e-posta adresi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

Sevde sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2024 09:56
"İlginiz için teşekkür ederim."
Selin sonuçtan çok memnun

01 Mart 2025 00:40
"Müşteri temsilcisi Mehmet bey sorunumu çözdü teşekkür ederim"
Kazım sonuçtan çok memnun

14 Şubat 2024 10:21
"Ürün elime ulaştı aynı gün içinde teşekkürler"
Yurtiçi Kargo Teslimat Sorunu ()
Fatih sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2024 19:02
"Teşekkürler"
İrem sonuçtan çok memnun

17 Ağustos 2024 13:27
"Sorunum 1 saat içinde çözüldü. Kargom bugün geldi. İlgilenen kişilere teşekkür ediyorum."

Yurtiçi Kargo Kategorileri