Yurtiçi Kargo ÇAMLIK_DDN Şubesi Kargo Sorunu

Yurtiçi Kargo ÇAMLIK_DDN Şubesi Kargo Sorunu
25 Ekim 2023 15:45

Yurtiçi Kargo Çamlık ddn şubesi bana kargolanan ürünü sözde adrese gelip beni bulamamış ve bilgilendirme yapılmıştır diye not yazmış Hepsiburada üzerinden verdiğim sipariş üzerinden. Siz nasıl bir firmasınız arama sorma yok gelme yok ürün acil lazım mı değil mi diye? Bir de biz en iyilerinden birisiyiz diyorsunuz. Kargomun hemen acilen 25.10.2023 saat 19:00 a kadar bana teslim edilmesini istiyorum.

25 Ekim 2023 16:01

Zaman kazanmak adına az önce Yurtiçi Kargo Şikayetvar ekibi aradı. Ben kargomun acilen 25.10.2023 saat 19:00 a kadar bana teslim edilmesini istiyorum.

25 Ekim 2023 15:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

25 Ekim 2023 15:50

Tarafıma geri dönüş sağlayana kadar kargomun bana ulaşmasını. Kargo dağıtımına çıkan kişinin beni arayarak bana bilgi vermesini istiyorum. Sizin kurumsal şekilde geri dönüşleriniz şu an benim sorunumu çözmüyor. Acilen 25.10.2023 saat 19:00 a kadar kargomun bana teslim edilmesini istiyorum. Rica etmiyorum çünkü bu işi yapıyorsanız ve en iyisiyiz diyorsanız bunu yapmak zorundasınız.

25 Ekim 2023 15:57

Zaman kazanmak adına az önce Yurtiçi Kargo Şikayetvar ekibi aradı en kısa zaman deniliyor. Bu şekilde kurumsal iletişim sözlerinin yerine kargomun bana tekrar ediyorum 25.10.2023 saat 19:00 a kadar acilen kurye tarafından bana ya da eşime teslim edilmesini istiyorum. Bugünün haricinde gelen kargo olursa da bunu kabul etmeyeceğim bilginiz olsun.

25 Ekim 2023 18:59

Şikayeti cevaplandı seklinde düşürmeyi biliyorsunuz ancak siz. Saat 19:00 oldu gelen giden yok. Ya arkadaşım siz ne iş yapıyorsunuz sizin yaptığınız iş nedir? Ne is yaparak para kazanıyorsunuz. Yapamadığınız iş için para alıyorsunuz ama yapmanız gereken görevi yerine getirmiyorsunuz. Öyle şubede durup ürünleri almakla aldığınız ürünleri fırlatarak arabaya yerleştirerek sonrasında da kargoyu teslim etmeyerek kargo firması olunmuyor. Günümüzün acı gerçeği maalesef sadece siz değil tüm kargo firmaları bu hemen hemen aynı şekilde davranıyor. Kargomu da getirmeyin istemiyorum iade edin direk kendiniz. Evde yok diye kendi kendinize gelmeden düşürüyorsunuz ya hani müşteri istemedi gitmeden direk iade istedi ama sebebi de bu diye not yazıp o şekilde gönderin.

26 Ekim 2023 16:01

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

İrem sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2025 18:59
"Sorunum çözüldü, şikayet ekibine çok teşekkür ederim ilgileri için"
Batuhan sonuçtan çok memnun

05 Şubat 2025 11:03
"Teşekkürler"
Fatma sonuçtan çok memnun

03 Mayıs 2025 16:06
"Müdürlük desteği için teşekkürler"
Sule sonuçtan çok memnun

07 Haziran 2023 12:23