Mehmet sonuçtan çok memnun

26 Mart 2024 14:29
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilciniz Mehmet beye kibar üslubu beyefendi tavırlarından dolayı ve sorunumla ilgilenip çözdüğünden dolayı çok teşekkür ediyorum sağ olun.”

Aydın Efeler Yurtiçi Kargo Üçgözler Şubesi'nden gelen kargomun, siteye baktığımda teslim edilmiş olarak gözüktüğü ancak bana ulaşmadığı konusunda şikayetçiyim.

Bu Üçgözler Şubesi'nden memnun değilim. Sürekli aynı sorunu yaşıyorum; kargom teslim edilmiyor ve benim gidip almak zorunda kalıyorum. Bu durumdan dolayı oldukça rahatsızım.

26 Mart 2024 14:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sn. Mehmet C. ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

27 Mart 2024 09:55

İlginiz için teşekkür ederim

27 Mart 2024 10:03

Mehmet C.Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

29 Mart 2024 14:11

Esra sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 13:08
"Şikayetim kısa sürede çözüme ulaştırıldı teşekkürler inş bir daha yaşanmamasını ümit ediyorum."
İbrahim sonuçtan çok memnun

20 Temmuz 2023 23:34
"Yurtiçi Kargo bölge yetkilileri bugün defalarca arayıp sorunumu çözüp bir daha böyle bir şey ile karşılaşmayacağımı söylediler kendilerine teşekkür ediyorum"

18 Ekim 2023 11:47
Yurtiçi Kargo Kategorileri