26 Mart 2024 14:29522
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
Müşteri temsilciniz Mehmet beye kibar üslubu beyefendi tavırlarından dolayı ve sorunumla ilgilenip çözdüğünden dolayı çok teşekkür ediyorum sağ olun.

Aydın Efeler Yurtiçi Kargo Üçgözler Şubesi'nden gelen kargomun, siteye baktığımda teslim edilmiş olarak gözüktüğü ancak bana ulaşmadığı konusunda şikayetçiyim.

Bu Üçgözler Şubesi'nden memnun değilim. Sürekli aynı sorunu yaşıyorum; kargom teslim edilmiyor ve benim gidip almak zorunda kalıyorum. Bu durumdan dolayı oldukça rahatsızım.

26 Mart 2024 14:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sn. Mehmet C. ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

27 Mart 2024 09:55

İlginiz için teşekkür ederim

27 Mart 2024 10:03

Mehmet C.Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

29 Mart 2024 14:11

Yurtiçi Kargo Kargoları Getirmeden Geri İade Ediyor

13 Kasım 2023 13:08422

"Şikayetim kısa sürede çözüme ulaştırıldı teşekkürler inş bir daha yaşanmamasını ümit ediyorum."

20 Temmuz 2023 23:34221

"Yurtiçi Kargo bölge yetkilileri bugün defalarca arayıp sorunumu çözüp bir daha böyle bir şey ile karşılaşmayacağımı söylediler kendilerine teşekkür ediyorum"

Yurtiçi Kargo Ağır Mağduriyet Y

18 Ekim 2023 11:47424

Yurtiçi Kargo Aydın Üçgözler şubesi kargom adrese teslim geliyor. Her seferinde ama beni arayıp kargonuz şube teslim gel...

Tümünü Gör
Yurtiçi Kargo İhtirazi Belge

Yurtiçi Kargoİhtirazi Belge

Serkan
Yurtiçi Kargo Ürünü Paramparça Getiriyor!

Yurtiçi KargoÜrünü Paramparça Getiriyor!

Filiz
Yurtiçi Kargo Pursaklar Şube Kurye Sorunu

Yurtiçi KargoPursaklar Şube Kurye Sorunu

Gamze
Yurtiçi Kargo'da Hasar Gören Ürünün Kaybolması!

Yurtiçi Kargo'daHasar Gören Ürünün Kaybolması!

Emrah
Yurtiçi Kargo'da Sürekli Kırılan Kargolar

Yurtiçi Kargo'daSürekli Kırılan Kargolar

Meltem
Yurtiçi Kargo Yeşilpınar Şubesi Kargoları Açarak Getiriyor!

Yurtiçi KargoYeşilpınar Şubesi Kargoları Açarak Getiriyor!

Selin

Öne ÇıkanKonular