Ayşegül sonuçtan çok memnun

Yurt İçi Fıstıkeli Ddn Ve Müşteri Hizmetleri Şikayet

12 Şubat 2024 15:52
Ayşegül'ün Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler geri dönüş tarafıma sağlandı sorun giderildi”

Çiçek Sepeti'nden adıma bir kargom vardı. Gaziantep fıstık eli Ddn diye ilk defa duyduğum bir şubeden dağıtımı yapılacaktı. Ancak adrese gelmeden 'doğrudan iletişim sağlanamadı' gerekçesiyle kargomun teslimatı tarafıma yapılmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise şubenin adresi veya telefon numarasının olmadığını söylüyorlar. Yurtiçi Kargo dahi kendi şubesinin numarasını bilmiyorsa, biz bu insanlarla nasıl muhatap olup kargomuzu alabiliriz?

12 Şubat 2024 16:00 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

Ayşegül
Ayşegül
12 Şubat 2024 21:31

Teşekkürler geri dönüş tarafıma sağlandı sorun giderildi

13 Şubat 2024 14:08

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

Nurgül sonuçtan çok memnun

20 Temmuz 2023 13:53
"Yurtiçi Kargo Gaziantep Bölge Temsilciliğinden Hatice ( ç) Hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim. Sorunun çözülmesi ve süreci hakkında verdiği bilgi ve sağladığı destek, Yurtiçi Kargo şirketine olan güvenimi de yeniledi. Hatice Hanıma tekrar ve tekrar teşekkür ederim."

27 Haziran 2023 09:34

19 Mart 2024 21:53