Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Ysf Giyim Fatih Merkez Mağaza Sıkıntısı

22 Ocak 2024 17:30

Ysf mağazasının satış ahlakına uygun olmayan çalışanları ve müşteri memnuniyetine uygun olmayan tavrı söz konusu. Fatih merkez mağazasındaki çalışanlar hakkında konuşuyorum.

Yanlış ürüne tadilat yapılmış ve hatalarını kabul etmiyorlar. Üzerinden zaman geçtiği için bizi suçlamaktalar. Gereksiz şekilde pahalı ve satış etiğinden yoksun bir mağaza olarak değerlendiriyorum. CİMER'e şikayetlerimi ilettim.

23 Ocak 2024 16:41 (Şikayetten 23 saat sonra)
23 Ocak 2024 18:21

Tekrar ve tekrar söylüyorum ki fatihteki diğer mağazanızdan elbisenin 54 bedenini istediniz ve o beden üzerinde daraltma değil sadece kol boyu kısalma tadilat işlemi yapıldı. Tekrar müşteri memnuniyetini hiçe sayarak bir cevap veriyorsunuz ve bizim bu durumu kendimizin uydurduğunu (telefonda da bu şekilde söylediniz) söylüyorsunuz. O elbise 54 beden denendi ve onun üzerinden iğneyle tadilat işlemi alındı (pazar günü) pazartesi günü terziye vereceğinizi söylediniz ve hatalı ürünü vermişsiniz. Hatayı kabul etmek bir erdemdir fakat mağazanızın ve çalışanlarınızın bu erdeme sahip olmadığını bir kez daha anlamış bulunmaktayım. Değişim olmayacağını zaten biliyorum. Problem bu tavrınız ve iddiamın asılsız olduğunu dile getirmenizdir.

Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Arma Bayan Giyim Kalitesiz Ürün Ve Kötü Hizmet Deneyimi

22 Nisan 2024 16:48

Çalışanların İlgisiz Ve Alaycı Tutumu Mağaza Deneyimini Olumsuz Etkiledi

18 Ağustos 2025 22:25
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Müdürünün Olumsuz Tutumu Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Sonucu Yaşanan Mağduriyet

25 Temmuz 2025 22:49
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Komşu Mağazası Çalışanlarının Sürekli Saygısız Tavırları Alışverişi Zorlaştırıyor

19 Temmuz 2025 16:39

Gökhan