Dodo sonuçtan hiç memnun değil

YouTube Reklam Algoritması Sorunu Ve Rahatsız Edici İçerikler

16 Ağustos 2024 01:30

Hayatımda görebileceğim en kötü reklam hizmetine sahipsiniz. Ne kadar uygunsuz reklam varsa hepsini engellememe rağmen önerme dememe rağmen çıkarmaya devam ediyorsunuz. Bir raddeye kadar sabredebildim ama son çıkan reklamdan sonra işler iyice kötü hale geldi. Lütfen doğru düzgün reklam algoritması kurun. Ben video izlerken ya çıkarsa diye endişede durmak istemiyorum.

16 Ekim 2024 16:48

Merhabalar Youtube.com'nin başka bir gün olmaksızın yine reklam hizmeti bataklığı hakkında şikayetim olacak en çok parayı basan reklamı vuruyor dediğimiz sistemde biz insanlar reklam seçme hakkımızı kullanamıyoruz Japon şirketler milyon dolarlar yatırdığı için aynı uygunsuz içerikli reklamı bildirip ilgilenme sekmesinden engelleme rağmen üstüne milyon defa engelleye basmama rağmen göstermeye çalışıyorsunuz. Cidden 20 saniyelik reklamlara ses etmedikçe üstümüze geliniyor acilen bu reklamlarla ilgilenen kadronun bir köşeye çekilip uyarılması lazım Genshin vb. Kızların kullanılarak insanları oyuna bağlamayı deneyen Japon şirketlerin özellikle reklamlarının denetlenmesi gerek ben evimde otururken acaba ailemin yanında böyle bir şey karşıma çıkacak mı diye düşünmek zorunda değilim tekrar tekrar söylüyorum lütfen ilgilenin sevgili reklam ekibi

Dodo
Dodo
16 Ekim 2024 16:52

Herhangi bir gelişme yok hatta daha beter buradanda Youtube.com nin sadece reklam anlamında değil hizmet ve müşteriyle iletişiminizde ne kadar zayıf bir marka olduğunu görüyoruz

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren