Gökhan sonuçtan çok memnun

Yolcu360 Geri Ödeme İçin Telefonu Açmıyor
Gökhan
10 Nisan 2024 20:57
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“Her şey iade edildi teşekkürler”

Yolcu 360 mağduriyeti yaşamaktayım. Araba kirasını iade etmelerini istiyorum ancak bir türlü ulaşamıyorum. Hatları düşüyor. Daha sonra 'zamanı geçti' diyeceklerini düşünüyorum. Bu durum gerçekten ayıp. En azından müşteri temsilcileriniz cevap verse, ama onlardan da bir yanıt alamıyorum. İnsanları bu şekilde mağdur etmeye hakkınız yok. Paranın üzerine yazılmaya çalışıldığını düşünüyorum.

10 Nisan 2024 21:07 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Sayın Gökhan E. ben Yolcu360 Çözüm Merkezi'nden Kübra, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz yorumunuz için teşekkür ederiz. Siz değerli misafirimizden gelen tüm geri bildirimlerin bizim için değerli olduğunu belirtmek isteriz. Konu ile ilgili en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız.

Gökhan
10 Nisan 2024 21:08

Her şey iade edildi teşekkürler

Erdi sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2024 11:28
"Süreci titizlikle ilerleten başta Buket Hanım ve Neslihan Hanım olmak üzere tüm yolcu 360 ekibine teşekkür ediyorum. Mağduriyetim giderildi ve ücret iadesi yapıldı."
Emin sonuçtan çok memnun

10 Haziran 19:04
"Destekleri için Buket hanıma teşekkür ederim."
Araç Kiralama İptali Sonrası Ücret İadesi Yapılmıyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor
Yunus sonuçtan çok memnun

30 Kasım 2024 06:48
"Yolcu 360 yetkili personeli yasemin hanım sorunumu yaklaşık 30 saniye içinde anında halletti boşuna evham yapmışım teşekkür ederim yardımınız için Yasemin hanım iyi ki varsınız ❤️"
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Beytullah sonuçtan çok memnun

Beytullah
24 Aralık 2024 17:25
"Yasemin hanım ilginiz alakanız ve hassasiyetle üstünde durup mesainiz bittiği halde bekleyip ben arabayı alana kadar konuyu takip ettirmek yetmedi ertesi gün beni 2 kere arayıp sorun var mı diye kontrol etmesi bunlar takdire şayan davranışlar, size ne kadar teşekkür etsem azdır bu kadar iyi niyetli bu kadar hassas davranıp üstünde durmak çok teşekkür ederim, sinirle fevri halde istemeden bir şeyler söylemiş olduğum için şu an çok utanıyorum yasemin hanım olmasa yolcu360 la ilişiğim kalmazdı hiçbir zaman sayesinde markaya olan inancım tazelendi. Yasemin hanım umarım yolcu 360 firmasında en iyi yerlere gelirsiniz kıdem ve pozisyon olarak çünkü en iyisini hak ediyorsunuz sağ olun iyi ki varsınız hiç tanımasak bile gözümüzde o kadar değerli oldunuz ki ne desek az yolcu 360 firmasına sesleniyorum bundan sonra hususi olarak Yasemin hanım hakkında olumlu görüş bildirmek istiyorum"
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan