Halil sonuçtan hiç memnun değil

Diş Kliniğinde Hayal Kırıklığı Ve Eksik Hizmet

26 Aralık 2024 13:31

Balçova Özel Yeşilyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ne diş yaptırmak için gitmiştim, maalesef pişman oldum. Acemi ve tecrübesiz doktorlarla çalışılıyor; planlama ve programlama eksik. Gördüğü ortodontik problemi söylemeyip kaplama yapıldı. Daha sonra sol taraf alttan üstü kapatmıyordu. 3-4 ortodontistle görüştüm, hepsi 'Sana söylemediler mi?' dedi. Ben de 'Hayır' dedim ve şok oldum. Hesap sormak için aradığımda, yapan doktorun işi bıraktığı söylendi. Ne kadar inandırıcı geldiyse, daha sonra uzman hekim baksın denildi. Gittim, doktorun verdiği cevaplar sadece yapan doktoru ve kurumu koruma amaçlıydı. Hatta en son 'Acemi, tecrübesiz yapamamış' dediğimde, 'Olabilir, herkes o yoldan geçti. Öyle öyle tecrübe kazanacak' dedi. Dalga geçer gibi metroda dahi şikayetler var. Tekniker kliniği dedi. Bir arkadaş, orası için 'Ortodonti salıdan salıya geliyormuş' dedi. Karmaşaların içinde bir klinik. Bu mesajı buraya sabitliyorum, paramın geri iadesini talep ediyorum.

Halil
Halil
26 Mayıs 2025 17:36

Aradım tamam çözüm sunacağız falan dediler ne arayan ne bir şey

Zelal sonuçtan hiç memnun değil

İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (İstanbul) Diş Temizliği Yaparken Dişimi Kırdılar

Derya sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 15:13
Yanıltıcı Hizmet Ve Kötü Müşteri Deneyimi: Diş Tedavisi Kabusu
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Yeşilyurt Diş Polikliniği Mağdur Etti

07 Mayıs 2024 09:57
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Dentgroup Nişantaşı Ortodonti Tedavi Şikayeti

İsmail