Mehmet sonuçtan memnun değil

07 Eylül 2024 16:47

27 Ağustos Salı günü Yenigün Store'den (Yenigün Gıda) sipariş etmiş olduğum 3278 sipariş numaralı 4×600gr Pekmix pekmez, Yenigün Store'un kargo firmasını değiştirip Hepsijet firması ile çalışmaya başlaması ve akabinde aralarında yaşanan sıkıntılar nedeniyle ürünler bir türlü kargoya verilmedi. Firma ile yapmış olduğum telefon görüşmeleri ve mail adreslerine yazmış olduğum mesajlar da sorunun çözülmesine katkıda bulunmadı. En sonunda ürünlerin Hepsijet tarafından 4 Eylül günü kargoya verildiği yönünde mesaj ve link paylaşıldı ve linkte ürünlerin 5 Eylül günü teslim edileceği beyan ediliyordu. 6 Eylül'de Hepsijet ile de telefon üzerinden irtibata geçip şikayet kaydı oluşturdum. Sonunda 7 Eylül Cumartesi günü ürünler elime ulaştı, ancak dört üründen üç tanesinin kapakları gevşemiş ve ürün sızma yapmış. Koli dışına bir sızma olmadığı için ürünleri teslim aldım, koliyi açınca durum anlaşıldı. Özellikle Yenigün Store firmasını, bu süreçte müşterilerini mağdur etmeme adına inisiyatif alıp ürünlerin gönderimini yapmamasından dolayı ve akabinde Hepsijet firmasını şikayet ve protesto ediyor, müşteri memnuniyetine öncelik vermelerini talep ediyorum.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 20:52
Nuri sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2023 18:35
"Slazenger müşteri hizmetlerinden arandım çözüm odaklı her türlü işlem adına neler gerekiyor ise yapıldı arayan müşteri hizmetleri temsilcisi Bayan çok ilgili ve nezaket çerçevesinde muhteşemdi teşekkürler diyorum."
Slazenger Ürünün Hepsijet Kargosunun Eve Getirdim Yalan Beyanı
H. Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

H. Kahraman
12 Ocak 2025 03:46
Eksik Ürün Teslimatı Ve İlgisizlikle Mücadele

Cemile
28 Temmuz 2025 10:29
Mango Siparişim Kargo Firması Tarafından Bilgi Verilmeden İade Edildi
mango-siparisim-kargo-firmasi-tarafindan-bilgi-verilmeden-iade-edildi-1.jpg
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
13 Ocak 2025 18:26