Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Yektane Ekşi Maya (Mersin) Doğum Gününde Pasta Krizi

01 Aralık 2024 23:19

22:00'da 7 kişi doğum günü kutlamasına gittik. Doğum günü pastası var mı diye sorduk, ellerinde kalmadığını söylediler ve yardımcı olacaklarını belirttiler. Veya soğuk baklavanın üstüne mum koyup gönderebileceklerini söylediler. Buraya kadar yardımcı oldular, lakin 7 kişi soğuk baklavayla doğum günü kutlaması yapmayacağımızı söyledik, dışarıdan doğum günü pastası alalım gelelim dedik.

Servis ücretini öderiz dedik, sonrasında çıktık. Kimse bize getiremezsiniz demedi, deselerdi zaten gitmezdik. Dışarıdan doğum günü pastası aldık, getirdik. Kabul etmeyeceklerini söylediler. İşletmemiz burada dışarıdan herhangi bir yiyeceğin getirilmesinin yasak olduğunu söylediler. O zaman bana ilk başta söyleseydiniz, ben de gidip almazdım ve böyle polemik yaşamamızın bir anlamı olmazdı.

Sonrasında doğum günü pastası getirdiler. Servis istedik. Burada yiyemezsiniz dediler. Madem pastayı getiriyorsunuz, servisini de yapın ya da hiç getirmeyin. Böyle bir hizmet görmedim. Arkadaşımızın doğum gününü rezil ettiğiniz için teşekkür ederim, kınıyorum.

12 Aralık 2023 23:24

30 Haziran 2024 15:23