Yek Pharma Y** Pharma Medikal Ve Hizmetleri

Gökcan
25 Aralık 2023 13:53

Y** Pharma adlı firma, firma sahibi D**** Y**'in yönetiminde çalışmaktadır. Bu metni okuyan hasta bireyler, özellikle devlet hastanesinde tedavi görecek olanlar dikkat etmelidir. Bu firma, devlet hastanelerinde PRP, kök hücre gibi işlemler için dışarıdan taşeron ya da farklı bir adlandırma ile ürün tedariği yapmaktadır. Ben, İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde, mükemmel bir ortopedi hocamın yardımıyla kök hücre tedavisi için gerekli aparatlar konusunda anlaşma sağladım ve 10.000 TL tutarında bir ücreti peşin olarak ödedim. Ancak bu firma, 'Faturayı size yollarız.' demesine rağmen yaklaşık bir aydır fatura vermemiştir. Bu durumu başhekim ve maliye bölümüne bildirmek zorunda kaldım. Eğer siz de tedavi için hastanelerimizde doktorlarımız aracılığıyla hizmet alacaksanız, bu firma ismini ve faturanızı talep ediniz. Ayrıca telefon üzerinden sizinle iletişime geçecek olan ve kendisini önemli bir kişiymiş gibi gösterip, para kazandığı halde insanlara telefondan nasihatler yağdıran kişilere dikkat ediniz. Bilginize sunarım.

Profesyonellikten Uzak PRP Tedavisi Deneyimi

28 Mart 2025 19:17
Profesyonellikten Uzak PRP Tedavisi Deneyimi
Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhis Ve Uygulamalar Nedeniyle Artan Ağrılar Ve Mağduriyet

25 Mayıs 2025 01:54
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Ürün Ve İade Sürecinde Mağduriyet

30 Temmuz 2025 16:29
ayipli-urun-ve-iade-surecinde-magduriyet-3.jpg
ayipli-urun-ve-iade-surecinde-magduriyet-2.jpg
ayipli-urun-ve-iade-surecinde-magduriyet-1.jpg

Master Dent Ağız Ve Diş Polikliniği 10 Aydır Teslim Edilmeyen İmplant Parçaları

23 Temmuz 2025 22:28
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme Ve Evrak Karmaşası

21 Mart 2025 15:14