Evde Huzurum Kalmadı YEDAŞ Derdimi Anlatacağım Kimse Yok Mu?

Murat'ın Teşekkür Mesajı
Çok çok teşekkür ederim YEDAŞ. Bu konuyla ilgilenen sevil hanim a ayrı teşekkür ederim onarım yapıldı huzurumuza kavuştuk.
17 Mayıs 2024 12:35

Şikayetim için günlerdir bekliyorum dilekçeme cevap bile gelmedi herhangi bir çalışmada yok evde huzurum kalmadı. YEDAŞ yetkililerinden bir haber bekliyorum tamam artık gonul rahatlığı ile çalışsın arkadaşlar ve sende huxurla evinde uyu diye. Sesimi duyun artık

20 Mayıs 2024 09:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz Murat Y.; Talebiniz ile ilgili detaylı bilgi almak için en kısa sürede iletişim kuracağız. Sizlerden gelen geri dönüşleri, hizmet kalitemizi arttırmak amacıyla sizlerin memnuniyeti için titizlik ve önemle değerlendiriyoruz. Paylaşmak istediğiniz tüm öneri ve talepleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

20 Mayıs 2024 11:43

Çok çok teşekkürler ederim bugün gelinip yapıldı.

20 Mayıs 2024 11:50

Samsun İlkadım Tepecik Mahallesinde Sürekli Elektrik Kesintisi Ve YEDAŞ’ın Yetersiz Müdahalesi

Samsun İlkadım Tepecik Mahallesi’nde ikamet ediyorum ve yaklaşık 1 haftadır gün içinde sürekli elektrik kesintisi yaşıyo...

Tümünü Gör
YEDAŞ Elektrik Direği Yok Ortasında Bulunuyor

YEDAŞ ElektrikDireği Yok Ortasında Bulunuyor

Recep
YEDAŞ Borcu Ödenen İş Yeri Elektrikleri Açmıyor!

YEDAŞ BorcuÖdenen İş Yeri Elektrikleri Açmıyor!

Baby
YEDAŞ Elektrik Arızası Çözümsüzlük

YEDAŞ ElektrikArızası Çözümsüzlük

Murat
YEDAŞ Düşük Voltaj Sorunu!

YEDAŞ DüşükVoltaj Sorunu!

Melih