Yataş Yatakta Kalite Hayal Kırıklığı: Değişim Talebime Ret

18 Ekim 2024 18:13

Yataş firmasından 03.05.2024'de 160x200 Duchess Ultra Care Yatak aldım. Yatak yeni olmasına rağmen, 3 aylık bir süreçte yay, ve üst pedinde belirgin bozukluklar oluştu.

Bu bozukluklar Omurga sağlığımızı olumsuz etkilediği için öncelikle satın aldığımız mağaza ile iletişime geçtik, çağrı merkezini aramamız gerektiğini söyleyerek bir numara verdiler, aradık mesai saatleri dışında iletişim kurulamayacağını söylediler. Daha sonra ulaştık, 1 ay gibi bir sürede teknik servis yönlendirildi, gelen teknik servis yatakla ilgili sorun olduğunu ve tamirinin yapılabileceğini ifade ettiler.

Fakat yeni aldığım ve kullanıcı hatası olmayan bir ürün için tamir değil değişim istediğimi ifade ettim. Ve yaklaşık 10 gün sonra talebimin reddedildiğini ifade ettiler. Kurumsal bir firma olarak bilinen Yataş Bedding'in bu kadar gayrı ciddi bir yaklaşım içerisinde olması, iletişim ağının yeterli olmaması ve ayıplı ürünleri için müşteri memnuniyetini değil, kendi kurum eksperlerinin söylemlerini dikkate aldıklarını üzülerek gördüm.

Ciddi bir para vererek kaliteli diye almış olduğum yatağın bu kadar sıkıntı yaratması ve ilgili firmanın hatalı ürününün arkasında durmaması şahsımı ziyadesiyle üzmüştür. Mağduriyetimin giderilmesini talep ederim.

21 Ekim 2024 08:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

21 Ekim 2024 09:01

Değerli Yataş Firması; Çağrı merkezinizin aramasında söylediği yine benim burada yazdıklarımdan farklı değildi. Gerçekten hayal kırıklığı seviyem daha da arttı. Hakkımı yasal olarak arayacağımı ifade etmek istiyorum. Çünkü tarafınızdan gayrı ciddi bir tutumla karşı karşıya kaldım.

Kadem sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Yatakta Erken Çökme Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Kadem
25 Nisan 2025 21:28
Yataş Yatakta Erken Çökme Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Adem sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 18:04

Yataş Duchess Ultra Care Yatak: Yanıltıcı Bilgi Ve Çözüm Sunulmayan Ağrı Sorunu

Seçkin
14 Temmuz 2025 15:02
yatas-duchess-ultra-care-yatak-yaniltici-bilgi-ve-cozum-sunulmayan-agri-sorunu-4.jpg
yatas-duchess-ultra-care-yatak-yaniltici-bilgi-ve-cozum-sunulmayan-agri-sorunu-2.jpg
yatas-duchess-ultra-care-yatak-yaniltici-bilgi-ve-cozum-sunulmayan-agri-sorunu-1.jpg
Murat sonuçtan hiç memnun değil

4 Ayda Çöken Yatak Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Murat
06 Ağustos 2025 18:20
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
18 Nisan 2024 00:10