Merve sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 12:49

Yataş'tan aldığım Cool Wool yatak üzerinde yuvarlak sarı lekeler oluşmaya başladı. Zaman geçtikçe de lekeler artmaya başladı. Daha alalı 1 sene bile olmadı. Bu şikayetim üzerine günlerce uğraşarak servisi getirttim. Servisin bana söylediği şey ise tam olarak şuydu: Yatak lekelenmesiyle alakalı birçok şikayet alıyoruz ama Yataş benim yataklarım hiçbir şekilde leke tutmaz dediği için şikayetleriniz olumsuz sonuçlanıyor. Bu lekenin kullanıcı hatası olmadığını ben de görebiliyorum ama bunu Yataş'a anlatamıyoruz ve kabul ettiremiyoruz. Böyle bir şey olabilir mi? Bu nasıl bir firmadır? Servise gelen kişi yatağın içindeki yayların yapıştırıcısıyla alakalı lekelenme olabileceğini söyledi. Kim bilir kaç kişi daha aynı şikayet üzerine mağdur edildi? Görselde birkaç lekeye yer verdim fakat yatağın her iki tarafı da farklı farklı yerlerde büyüklü küçüklü lekelerle dolu. Lütfen gerekeni yapın!

27 Kasım 2024 08:18 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

27 Kasım 2024 08:37

Ben böyle rezil etik değerleri olmayan bir firma görmedim. Sizin çözüm dediğiniz insanları dolandırarak işinizi çözmek mi? Beni arayıp gelen servisin kullanıcı hatası olarak bilgilendirme yaptığını, ücretli yatak kılıfı değişimi yapılabileceğini, ücret bilgisini verdiğini not düştüğünü söylüyorsunuz. Bunların hiçbirisi yaşanmadı! Ayrıca bu lekelenmelerin kullanıcı hatası olmadığını 3 yaşındaki çocuğa sorsanız o da söyler. Lütfen hatalarınızın sorumluluklarını alın ve gerekeni yapın!

27 Kasım 2024 20:39

Cansu
Cansu

Merhaba, aynı yataktan aynı sorunlar bizde de mevcut peşinde tüylenme yay sesi ve sararmalar oldu daha bir yıldır kullanıyoruz siz çözebildiniz mi sorunu?

Merve

Bende tüylenme henüz olmadı ama yay sesi ve sararmalar bende de var ve marka asla ilgilenmiyor. Kullanıcı hatası diye not düşülmüş fakat o notu düşen kişi yatağa baktığında bunun kullanıcı hatası olmadığı aşikar diye söyledi ama bunu söyleyip sonrasında kullanıcı hatası diye not düşmesinin sebebini de Yataş benim yataklarımda sararma tüylenme olamaz diyormuş o yüzden kabul etmiyorlarmış kendi hataları olduğunu böyle bir saçmalık olabilir mi oluyor işte çözümü de yok çünkü sararmanın sebebi yatağın içindeki yayları yapıştırdıkları yapıştırıcıdan dolayı sararmalar oluyormuş geçmiş olsun yani

Filiz
22 Ocak 2024 12:47
Yataş Cool And Wool Yatakta Sarı Lekeler
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

Nazife
25 Şubat 2024 20:26