Kedi Tuvaletinde Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis

Kedi Tuvaletinde Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis
Nilgün
20 Kasım 2024 07:57

Yasomi kedi tuvaletini Ağustos 2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden satın aldım. Ürünü 2 ay kadar kullanım sonrası içindeki kedi kumunun konulduğu ped yerinden çıktığı için Hepsiburada'yı arayarak ne yapmam gerektiğini sordum. Kendileri iade talebi oluşturmamı ve ürünün gönderilmesini söyledi. Dedikleri gibi yaptım, tamir edilmesi için (iade etmek gibi bir düşüncem yok). Ürün satıcısı İ** İ*******, 2 hafta kadar süre sonra ürün kullanıldığı için iade reddi yaptı. Kaldı ki ben iade etmek değil, tamir ettirmek istediğimi söyledim. O zaman ürünü Delta servise gönderilmesini söylediler. Ürün geldikten sonra diğer bir hata ile karşılaştım. Dönen parçası dönmüyordu. Delta servise gönderdim, geri dönüşleri parça kırılmış, kullanıcı hatası adı altında 5.000 TL parça parası istediler. Konuşmalarım sonucu 2000 TL düşüldü. Tamam dedim gönderdim. Ürün 16 Kasım 2024 tarihinde geri geldi. Kullanmaya başladım, yine aynı şekilde kabı dönmüyor, yarım dönüyor, ped yine yerinden çıkıyor. Aldıkları paranın maalesef karşılığını vermediler.
Çözüm bekliyorum. #hepsiburada
#İ** İ*******
#Delta Servis

profile profile profile

Çağatay
Çağatay

Nilgün hanım selamlar. Aynı problem bizde de oldu. Buradan firmaya bir tavsiyede bulunmak istiyorum. İyi bir mühendis bulmak istiyorlarsa iyi bir maaş versinler. İlkokul terk insanlarla çalışmasınlar.

İmge
18 Eylül 2024 10:22

Garanti Kapsamındaki Arızaya İkinci Kez Ücret Talebi

Ramil
25 Nisan 2025 17:24
Raif sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Kedi Tuvaleti Matı Ve Garanti Sorunu

17 Ekim 2024 12:31