Hilal sonuçtan çok memnun

Yargıcı Online Mağazasında Geciken İade Süreci

11 Kasım 2024 22:33
Hilal'ın Teşekkür Mesajı
“Süreç bayağı uzun ve sıkıntılı oldu.”

Yargıcı Online mağazasından aldığım ürünlerimi bedeni olmadığı için iade ettim. İade talebim onaylandığı halde, firma kaynaklı olarak iki aydır iademi yapmadı. Kaç kere müşteri hizmetlerini aradım şikayet kaydı oluşturdular. Muhasebeye ilettiklerini söylediler. Pazartesi olacak dediler. Kaç pazartesi oldu hala iadem gelmedi. İadem kabul olduğu halde neyi bekliyorsunuz iade yapmak için! Acilen paramın iade edilmesini talep ediyorum

11 Kasım 2024 22:20

Gelişme yok

11 Kasım 2024 22:19

Yargıcı giyim mağazasının Online nından aldığım ürün olmadığı için iade etmiştim. Ürünün iadesi kabul edildiği halde para iadem iki aydır yapılmadı. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım. İadeniz kabul edildi deniyor. Ama Hala bir sonuç yok. Acilen paramın iadesinin yapılmasını talep ediyorum

11 Kasım 2024 22:12

Yargıcı Online mağazasından aldığım ürünlerimi bedeni olmadığı için iade ettim. İade talebim onaylandığı halde, firma kaynaklı olarak iki aydır iademi yapmadı. Kaç kere müşteri hizmetlerini aradım şikayet kaydı oluşturdular. Muhasebeye ilettiklerini söylediler pazartesi olacak dediler kaç pazartesi oldu hala iadem gelmedi. İadem kabul olduğu halde neyi bekliyorsunuz iade yapmak için!

12 Kasım 2024 12:40 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Hilal E.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. İadeniz az önce gerçekleştirilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Yargıcı

Hilal
Hilal
23 Kasım 2024 02:49

Süreç bayağı uzun ve sıkıntılı oldu.

Ecem sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2024 17:47