Bartu sonuçtan memnun

Yamaha R7 Ve A2 Ehliyet Uyumluluğu Hakkında Bilgi Karmaşası

16 Ekim 2024 16:53
Bartu'nun Teşekkür Mesajı
“Çoğu bayi konudan habersiz olsa bile bilgi için teşekkürler”

Yamaha R7, normal şartlar altında A ehliyete uyumlu. Ancak, Yamaha'nın başka bir kişiye A2 ehliyete uyumlu hale getirmek için 35 kW'a düşürmenin mümkün olduğunu söylediği belirtiliyor. Bayilerden bilgi alın diye bir cevap verilmiş. Bayileri arıyorum, bu konu hakkında hiçbir bayinin bilgisi yok. Özellikle Erdem Motor müşteri hizmetleri, yüksek bir ses tonuyla öyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi. Müşteri hizmetleri de bayiye sorun diyor. Bu durumda Yamaha Türkiye ortadan ikiye mi ayrılmış anlamadım. Şimdi soruyorum, bu motor A2 ehliyete uyumlu hale getiriliyor mu?

17 Ekim 2024 10:55 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Motor blogu tipine göre 55kw' dan 35kw motor gücüne düşürme işlemleri bayilerimizde yapılabilmektedir. Bayilerimize gerekli bilgilendirmede bulunulmuştur. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Yamaha Motor Türkiye

Bartu
Bartu
31 Aralık 2024 02:07

Çoğu bayi konudan habersiz olsa bile bilgi için teşekkürler

Yorumlar (5)

Hüseyin
Hüseyin

Merhaba. Ankara'da bu işlemi yapan bildiğiniz bayi var mı arkadaşlar

Sibel
Sibel

Gaziantep Yamaha bayi yapıyor 35 KW

Bilgehan
Bilgehan

İkinciellere de yapıyolarmı bugün sorduğumda a2 kit takarız ama ruhsata işletemezsin denildi

Ahmet
Ahmet

Merhaba bu işlem sonrası tekrar 55kw yükseltme yapılabilir mi? 35kw düşürme işleminde garantiden çıkma durumu söz konusu mu?

Gökdeniz
Gökdeniz

Ben de merak ediyorum. Yazılımsal mı donanımsal bir şey mi?

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Yamaha R7 A2 Uyumlu Model Bayilerde Bulunamıyor, Bilgilendirme Ve Çözüm Bekliyorum

10 Eylül 2025 00:03
Umut sonuçtan memnun

27 Ekim 2024 00:39
"Çok teşekkür ederim"

Yamaha Motosiklet 35 KW Mt-07 A2 Uyumlu Değilmiş!

17 Temmuz 2023 21:08